Cay Sofa — нова ергономіка диванів

Цей незвично творчий диван називається "Cay Sofa". Його придумав і реалізував швейцарський дизайнер Олександр Рен (Alexander Rehn). Гнучкий диван є ідеальним місцем для відпочинку після виснажливого дня. Він буде реагувати на ваші різні пози, як би ви не забажали на ньому "розвалитися". Чи захочете ви розслабитися перед каміном, насолодитися гарною книгою, або надумаєте просто послухати музику, диван трансформер з радістю всьому цьому посприяє!

При шаленому ритмі сучасного життя мегаполісів самі жителі все менше рухаються. Звідси з кожним роком сильніше актуалізуються проблеми зі сном. Дизайнери щороку пропонують новітні розробки матраців, які ви можете налаштувати під анатомію свого тіла. Ми шукаємо шляхи, як нам створити інтер’єр таким чином, щоб менше витрачати часу на психологічну розрядку. Багато різних векторів сходяться в одному — сьогодні нас все рідше влаштовують дідусеві дивани, зроблені у стилі сімдесятих років. Це була класика епохи, коли городяни ще рухалися частіше і активніше, коли більше половини населення мегаполісів не було залучено до офісної роботи.

Раніше похід в меблевий магазин — це вже багато часу, проведеного в русі. Зараз ми вибираємо меблі одним кліком на сайтах виробників і продавців, і там же їх оплачуємо. Причому хочеться знайти меблі, які зможемо самі налаштовувати під себе. Кожен раз під той настрій, в якому перебуваємо, повернувшись з роботи.



З цієї точки зору можна вважати новаторським проект швейцарського дизайнера Alexander Rehn, він спроектував унікальний диван Cay Sofa, що дозволяє зробити “життя на дивані” максимально комфортним.

Перше, що кидається в очі — простота конструкції і недорогі матеріали. Такі дивани доступні навіть студентам, і на цей споживчий сектор орієнтована ця річ, перш за все. Міцні пластикові пластини з подушками з піни, покритої тканиною.

Решта — інженерія. Диван складається зі скріплених між собою геометричних форм секторів, які за рахунок петель на гранях і фіксаторів дозволяють самостійно моделювати конфігурацію сидячого або лежачого місця, що називається, під завдання споживача. По суті такий диван робить непотрібною покупку анатомічних матраців, оскільки сам легко настроюється під анатомію вашого тіл.