У Китаї виховувати дітей будуть роботи-няньки

Здається, що зовсім скоро дітворі стане непотрібною постійна присутність поруч батьків або інших дорослих, щоб не відчувати себе самотніми. Доглядати за малюками і старшими дітьми, спілкуватися з ними, виховувати їх, навчати різним життєвим премудростям будуть спеціальні роботи-няньки, інтенсивною розробкою яких займаються зараз в Китаї.

Вже до кінця цього року китайські сім’ї зможуть випробувати перших роботів, які, як обіцяють виробники, зможуть повністю замінити дітям нянь і батьків. Повідомляється, що роботи висотою до 100 см, названі iPal, будуть випускатися у двох кольорах: синьому і рожевому. Підійдуть ці машини для дітей у віці від 3 до 8 років.

Розумна машина буде програмуватися і управлятися за допомогою розташованого на її грудях електронного табло. Батьки зможуть задати їй рівень знань малюка, його інтереси та індивідуальні потреби. Крім того, робот зможе розпізнавати настрій дитини, дізнаватися і враховувати її емоції, тому з його піклуванням гарний настрій і позитив малюкові гарантовані.

Робот не дасть їй сумувати або злитися, він тут же переключить увагу дитини, зацікавить і захопить малюка якимось заняттям: почитає казочку, розповість щось цікаве і пізнавальне. Старших діточок крім загальних дисциплін робот буде навчати навичкам програмування.



Примітна особливість — наявність розумної програми, що дозволяє реагувати на примхи дитини. Цікава функція аналізу емоцій, завдяки якій робот зможе вчасно звернути увагу на поведінку дитини і виконати завдання у відповідності з отриманою інформацією. Вся інформація буде узгоджуватися виключно з інтересами самої дитини. Таким чином, робо-няня надасть малюкові саме ту інформацію, яка для нього буде цікавою і важливою.

З допомогою розумної машини діти зможуть зв’язуватися зі смартфонами батьків. Передбачена можливість зв’язку з іншими дітьми, що мають таких же «нянь».

Під час занять з малюком робот може вести фото - і відеозйомку, і батьки завжди зможуть переглянути, чим була зайнята їх дитина протягом дня. Машина не втомиться, у неї не заболить голова, вона не стане зганяти свій поганий настрій на дитину. Погодьтесь, перейняти ці якості не завадило б кожному з нас!

Якщо вам потрібна добросовісна чуйна доглядальниця, нянька, гувернантка, репетитор, чи хатня робітниця, не варто шукати “людей з вулиці”. Довірте цю справу професіоналам з компанії http://u-s.com.ua, саме тут вам підберуть найоптимальнішу кандидатуру, якій ви на всі 100% зможете довірити свого малюка і хатні справи.