Зелений стіл “picNYC” для квартирних пікніків

Відомий голландський дизайнер Хайко Корнеліссен з компанії Haiko Cornelissen Architecten запропонував незвичайний предмет меблів, що відображає популярний зараз на Заході стиль оформлення житлових приміщень – «село в мегаполісі». Об'єднати місто з природою допомагає цей незвичайний обідній стіл, поверхня якого вкрита зеленою травичкою.

Обідній стіл - домінанта кожного житла, меблевий аксесуар з вагомим як функціональним так і естетичним навантажденням, а тому так важливо з повною відповідальністю віднестись до його вибору. У звязку з цим хочеться порекомендувати чудові розкладні обідні столи з масиву, що пропонує дизайн-студія меблів “Garant”.

Назву новаторський предмет меблів отримав відповідну - picNYC Table, і його покликання - подарувати городянам можливість влаштувати невеликий пікнічок, не виходячи зі своєї міської квартири.

Обідній стіл picNYC Table виконаний з алюмінію, має ніжки і особливу стільницю, яка створена у вигляді плоского вазона для рослин. Стільниця наповнена землею, з якої росте густа зелена трава. Особлива технологія, створена голландським дизайнером, дозволяє рослинам відчувати себе комфортно навіть у приміщенні. Завдяки цьому господарі таких меблів можуть пообідати на травичці, навіть не виходячи з дому.



Варто зазначити, що в Європі вже давно популярні живі мініатюрні сади на кришках або біля вікон. Тепер невелика частина живої природи може стати чудовою прикрасою інтер’єру кухні або їдальні, подарувавши відчуття літа і пікніка навіть у холодну зиму.

Вартість трав’яного столика picNYC Table поки не розголошується, однак експерти в області дизайну вже пророкують цьому предмету меблів великий успіх серед покупців. Крім того, голландці готові задовольнити навіть найвимогливіший смак своїх клієнтів: відтінок трави, яка прикрашає обідній стіл, можна буде змінити, залежно від побажань замовників.

Однак тим, хто захоче у себе вдома регулярно влаштовувати пікніки, потрібно буде постійно піклуватися про свій зелений столик: траву потрібно постійно поливати і час від часу підстригати вручну, щоб вона завжди радувала своїх господарів свіжістю.

Як кажуть голландські дизайнери, посадити на «живому столику» можна не тільки траву, але і квіти, і навіть овочі. Вибір рослин обмежується тільки фантазією майбутніх господарів picNYC Table.