Samsung представила кондиціонер, який не дасть застудитися

Компанія Samsung Electronics анонсувала, як вона стверджує, перший у світі безвітряний настінний кондиціонер. Модель під назвою AR9500M робить температуру по всьому приміщенні більш комфортною і знижує ризик виникнення застуди через переохолодження організму.

Як відомо, нормальне функціонування будь-якого офісного, житлового, виробничого чи комерційного приміщення неможливе без створення оптимального режиму температури, вологості, вентиляції. Мало придбати якісну кліматичну техніку, найважливіше грамотно здійснити її монтаж. Ось тут https://cool-one.com.ua/proektirovanie ви дізнаєтесь про діяльність компанії CoolOne, і як її спеціалістам вдається при монтажі систем вентиляції і кондиціонування досягнути значної економії коштів і енерговитрат.

Сучасні кондиціонери направляють струмінь холодного повітря в певну зону, що може стати проблемою для людини, що знаходиться в ній. Особливо це стосується людей з ослабленою імунною системою (наприклад, через недавно перенесену хворобу) або хронічні захворювання дихальних шляхів. Samsung знайшла спосіб вирішити цю проблему.

Samsung Electronics повідомляє, що на виставці споживчої електроніки CES 2017 в Лас-Вегасі буде представлений перший настінний Wind-Free кондиціонер, створений на базі розробленої Samsung унікальної технології охолодження Wind-Free, яка забезпечує більш ефективне охолодження приміщення, не створюючи дискомфорту прямими потоками холодного повітря. При цьому кондиціонери з технологією Wind-Free споживають менше електроенергії.

Кондиціонери AR9500M забезпечують ідеальний клімат в приміщеннях, підтримуючи комфортну температуру за рахунок технології охолодження Wind-Free, що плавно розподіляє охолоджене повітря по приміщенню через 21 000 мікроскопічних отворів. Двоступенева система спочатку охолоджує повітря в режимі швидкого охолодження Fast Cooling Mode, а після досягнення бажаної температури автоматично перемикається в режим Wind-Free, який підтримує комфортну температуру так званим “нерухомим потоком повітря”. Такий підхід не тільки підвищує комфорт, але і дозволяє знизити споживання електроенергії до 72% у порівнянні з режимом швидкого охолодження.

Застосування нового 8-полюсного цифрового інвертора Samsung з технологією POWERboost дозволяє мотору кондиціонера AR9500M зменшити коливання крутного моменту, що знижує загальне енергоспоживання і скорочує час, необхідний компресора для досягнення максимальних обертів.

Кондиціонер AR9500M оснащений Wi-Fi-модулем для віддаленого бездротового управління через додаток Samsung Smart Home. Користувачі можуть регулювати температуру, змінювати налаштування, отримувати дані про стан і енергоспоживання пристрою в реальному часі, а також при необхідності усувати неполадки з будь-якої точки світу через інтернет.