Меблі CamelGroup - вишукана розкіш у кожну домівку!

Якщо ви шукаєте меблі, які будуть мати бездоганну якість виконання і при цьому ціна не буде завищена в рази, то меблі фабрики CamelGroup - це саме те, що вам потрібно! Вишукані, оригінальні спальні, кабінети, дитячі, вітальні виконані в найрізноманітніших комбінаціях, для того щоб ідеально вписатися в будь-який інтер'єр.
меблі CamelGroup

Більш того, меблі CamelGroup - це непересічна естетика і функціональність в одному обличчі. І це не пусті слова, адже вже більше тридцяти років меблі CamelGroup присутні на світових ринках і експортуються по всьому світу.

Заснована фабрика була в далекому 1983 році. Основна мета, яка керувала свідомістю її засновників був експорт меблів з Італії на ринки світу. Першими на шляху розвитку компанії стали арабські країни. Саме тому в назві компанії були використані символи любові до праці і стійкості своєї життєвої позиції. 90-ті роки позначилися логічним продовженням розвитку співробітництва з ринками Америки. Саме в Америці меблі з лейблом “Зроблено в Італії” отримала суттєву підтримку від покупців. Всі швидко почали розуміти, що таке співвідношення якості продукції та естетики виконання варте витрачених грошових коштів.

Переломним моментом можна назвати будівництво величезного заводу на 15 000 м2, після чого виробничий процес був глибоко модернізований. Будівництво заводу дозволило фабриці вийти на зовсім інший рівень, і стати відомою в усьому світі, а також стійко займати передові позиції в меблевій промисловості донині.


Чим підкуповують меблі CamelGroup?

- меблі виготовляють тільки на своєму заводі, де йде жорсткий контроль за якістю матеріалів;

- сучасне і потужне обладнання дозволяє істотно скоротити час виробництва;

- глибокий аналіз конкурентів і бажань ринку дозволяє фабриці випускати продукцію, яка ідеально відповідає запитам споживачів;

- весь асортимент продукції доступний на складі CamelGroup;

- блискавичне відправлення та швидка доставка товару клієнту.


Приємні деталі

- ідеальна упаковка меблів перед відправкою не дасть навіть приводу сумніватися в цілості товару під час доставки;

- постійне співробітництво з популярними транспортними компаніями дозволяють економити на доставці, здійснювати її швидко і якісно;

- питання з митницею не викликають ніяких проблем у компанії;

- у вас не буде проблем з гарантійним і післягарантійним обслуговуванням меблів і їх компонентів;

А щоб вигідно придбати оригінальні меблі CamelGroup в Києві, раджу відвідати сайт http://кемелгрупп.kiev.ua, де представлені по доступній вартості чудові меблеві набори для спальні, вітальні, дитячих кімнат, кабінетів.