Масивна дошка як ідеальний варіант підлогового покриття

У всьому різноманітті підлогових покриттів, які в наші дні застосовуються в будинку або офісі, вироби з природних матеріалів продовжують користуватися підвищеним попитом. Найпопулярніший матеріал, який бездоганно виглядає в приміщенні, і крім того є довговічним і дуже міцним, звичайно ж, деревина.

Інтернет-магазин http://www.bogema-parket.com.ua/ пропонує широкий вибір якісної натуральної масивної, паркетної, терасної дошки, ламінату і іншого покриття для підлоги від вітчизняних і зарубіжних виробників.

Незважаючи на те, що сьогодні на ринку будівельних матеріалів представлений величезний асортимент різноманітних килимових і ламінованих покриттів, а також лінолеум і плитки, споживачі, які дуже вимогливо ставляться до якості і зовнішнього вигляду підлогового покриття, все ж віддають перевагу штучному паркету, паркетній або масивній дошці.

Масивна дошка – одна з різновидів паркету, яку виробляють з цільної деревини. Таке покриття не тільки прикрасить будь-який інтер’єр. Підлога з масивної дошки дуже міцна, тому прослужить не одне десятиліття. А про те, що масивна дошка по-справжньому екологічний матеріал, відомо всім. Саме натуральна деревина створює неповторну атмосферу в кожному будинку. Це покриття наповнює повітря корисними фітонцидами, до нього не приліпає пилюка, а також в ньому не накопичується статична електрика, що властиво більшості синтетичних виробів.

На відміну від інших деревних підлогових матеріалів масивну дошку можна неодноразово циклювати, тобто періодично оновлювати підлогу шляхом шліфування поверхні. Відповідно це підлогове покриття може дуже довго експлуатуватися без шкоди для його зовнішнього вигляду.

Масивна дошка чудово підходить для обробки великого приміщення, візуально збільшуючи простір. Така підлога виглядає особливо привабливо за рахунок яскраво вираженої текстури деревини.

Ще одна незаперечна перевага підлоги з масивної дошки – це відмінні тепло - і звукоізолюючі властивості. Завдяки низькій теплопровідності деревини тепло в приміщенні зберігається набагато краще, що дозволяє істотно економити на енергії. По паркету з масивної дошки можна ходити босоніж навіть під час холодів, головне, щоб було правильно проведено укладання покриття.. А відмінна звукоізоляція позбавить сусідів від безсонних ночей під час гучних святкувань у вашому домі.

За підлогою з масивної дошки дуже легко доглядати: щоб покриття завжди мало бездоганний вигляд, досить регулярно здійснювати вологе прибирання. Якщо виникла потреба оновити поверхню, можна просто видалити зношений лаковий шар і покрити підлогу лаком заново. Циклювання масивної дошки дозволяє позбутися від усіх дефектів, які могли з’явитися в процесі експлуатації. Реставрацію цього підлогового покриття можна проводити один раз в кілька років.