Китаянку Шу Синь назвали найкрасивішим у світі охоронцем

Останнє опитування користувачів найпопулярнішої китайської соціальної мережі Weibo показало, що переважна більшість китайських чоловіків визнали найкрасивішою жінкою-охоронцем свою співвітчизницю Шу Синь, яка була помічена на минулорічному міжнародному саміті голів держав "Великої двадцятки" G20.

Дівчина, що зараз проходить службу в лавах Народно-визвольної армії КНР, охороняла офіційні делегації країн-учасниць міжнародного форуму і запам’яталася користувачам соцмережі не тільки своїм професіоналізмом, але і прекрасними зовнішніми даними.

Практичні китайці вважали, що мати таку гарну наречену не тільки престижно, але й дуже вигідно, оскільки вона завжди зможе захистити свого нареченого в разі небезпеки, особливо під час вуличної бійки

Красуню завалили повідомленнями з пропозиціями вийти заміж після того, як в мережі з’явилася її фотографія на фоні автомобіля прем’єр-міністра Італії Маттео Ренці.

Цікаво, що користувачі Інтернету раніше вже звертали увагу на красу Шу Синь, включивши її в 2013 році в Топ-10 найкрасивіших дівчат-військових Китаю.

Точний вік красуні нікому не відомий, але це не зупиняє чоловіків різного віку, які пишуть любовні пости Шу Синь. Подробиць особистого життя дівчини досить мало, відомо лише, що у вільний час вона полюбляє співати і танцювати.



Варто зазначити, що за останні кілька років у Китаї спостерігається збільшення попиту на якісних охоронців. Ще зовсім недавно в даній галузі працювали лише одні чоловіки, проте в сучасному світі все змінилося – тепер професію охоронця освоюють молоді жінки.

Академія безпеки Чингіса навчає жіночу стать обороняти своїх підопічних, причому тренування там досить жорсткі. У що б то не стало захистити і не дати в образу — ось такого девізу дотримується кожен боєць-дівчина цього закладу. Під час занять вони проходять бойові мистецтва, навчання техніці виживання і захисту клієнтів в умовах раптової атаки і т. д. За словами експертів кожен 3-ій бізнесмен хоче утримувати дівчину-охоронця, оскільки вона не так сильно привертає увагу, як масивна «шафа» за спиною.

Курси тривають від 8 до 10 місяців інтенсивних тренувань, а для зарахування необхідно пройти серйозний відбір і показати свої фізичні здібності, які повинні перевершувати середнього чоловіка.

Вам потрібен ефективний надійний персонал в службу безпеки, чи бажаєте запропонувати свою кандидатуру у цій сфері? Ось посилання охорона вакансії дошка оголошень, де ви знайдете найсвіжіші актуальні пропозиції по всій Україні.