Троянди від Venus Et Fleur зберігають свіжість цілий рік

Такий чудовий подарунок жінці як живі троянди, мають головний недолік: вони зберігають свою красу і свіжість всього лише кілька днів. Навіть при найправильнішому догляді – до півтора-двох тижнів. Потім, з сумом і тугою в серці, зав'ялий букет доводиться викидати на сміття.

Позбавити від цього смутку, або максимально відстрочити його беруться нью-йоркські флористи, власники квіткового салону-ательє з романтичною назвою Venus Et Fleur. Вони розробили спосіб змінювати колір бутонів практично під будь-який відтінок, а головне - зберігати ефект свіжості живих троянд практично на рік.

Іншими словами, флористи Venus Et Fleur можуть перетворити живу червону троянду в білу, фіолетову, що володіє будь-яким іншим кольором бутона, і зробити так, щоб квітка зберігав візуальну свіжість до 12 місяців – радуючи око своїм виглядом. І, зрозуміло, здійснити все це дозволяють досягнення сучасної хімічної промисловості.



Згідно анонсу, технологія перетворення звичайних живих троянд у квіти, які будуть виглядати такими протягом року, та ще й з відтінком бутона за вибором клієнта, виглядає наступним чином:

- отриманим з Еквадору свіжозрізаним трояндам – а вони там вирощуються переважно червоного кольору, злегка підрізують стебла. І поміщають їх у ємності з нетоксичним відбілювачем для видалення вихідного кольору бутонів;

- квіти з позбавленою природною пігментацією бутонами зневоднюють. Потім заповнюють мікроскопічні порожнини в них натуральними маслами, а також спорідненим за своїм складом з діоксидом кремнію воском;

- далі троянди поміщають в резервуари з барвниками, де квіткові бутони набувають нових відтінків, включаючи фантазійні райдужні і навіть металізовані, з мерехтливими переливами;

- квіти укладаються в подарункові коробки, доступні з обробкою під чорно-білий мармур і з оббивкою натуральною замшею, де вони можуть зберігатися кілька місяців до продажу, і після будуть доставлені клієнту.



Оскільки квіти зневоднені, вони не мають потреби у воді для стебел. Все обслуговування полягає хіба що у видаленні пилу з їх листя, стебел і бутонів.

Одне з небагатьох необхідних умов – установка ваз з такими букетами (або без квітів ваз) подалі від прямих сонячних променів, зайвого тепла і підвищеної вологості. Природний аромат оброблених подібним чином троянд зберігається протягом двох-трьох тижнів.

В онлайн магазині https://www.krokus.lv/ ви можете придбати свіжі квіти, чудові букети, оригінальні флористичні композиції, різноманітний вишуканий весільний декор, подарунки.