LG представила холодильник з Amazon Alexa і сервісами з WebOS

На виставці CES® 2017 компанія LG представила нову флагманську модель холодильника Door-in-Door, оснащену сенсорним РК-екраном з діагоналлю 29 дюймів. Холодильник Smart InstaView, має цілий ряд інноваційних функцій, реалізованих за допомогою сервісу розпізнавання голосу Alexa Voice Service компанії Amazon. А керування цим приладом здійснюється за допомогою операційної системи LG webOS.

Сьогодні комфортне проживання неможливо уявити без надійної ефективної побутової техніки. Втім, навіть найсучасніші холодильники, порохотяги, опалювальні, кухонні гаджети інколи виходять з ладу, і потребують ремонту. У звязку з цим хочеться порекомендувати інтернет магазин запчастин длля побутової техніки AllDetails, саме там ви знайдете все, щоб повернути життя вашим механічним домашнім помічникам.

Функція InstaView дозволяє миттєво зробити екран прозорим: достатньо лише двічі постукати по ньому, щоб заглянути всередину холодильника, не відкриваючи двері.
Тепер з WebOS споживачі можуть відкрити для себе всі можливості WiFi підтримки функцій безпосередньо на холодильнику, створюючи оптимізовану і потужну систему контролю за продуктами, розміщену на передній панелі дверей холодильника.

Сервіс розпізнавання голосу Alexa Voice Service від компанії Amazon надає доступ до інтелектуального особистого помічника, який вміє не тільки шукати рецепти страв, але і відтворювати музику, а також з преміальним статусом Prime розміщувати замовлення у тому числі на доставку продуктів харчування на сайті Amazon.com, створювати список покупок і багато іншого.

Сервіс Alexa виконує понад 6000 функцій і може керувати системами розумного будинку, викликати автомеханіка, встановлювати кухонні таймери і перевіряти прогноз погоди, причому все це здійснюється голосовими командами. За допомогою сервісу Alexa рутинна кухонні робота — приготування їжі або складання планів на день — перетворюється в цікаву і захоплюючу справу!



Крім сервісів компанії Amazon холодильник LG Smart InstaView володіє і іншими особливостями, які підвищують зручність експлуатації. Меню Smart Tag («Смарт-Тег») дозволяє додавати стікери і ярлики, які продукти зберігаються в холодильнику, а також вводити термін придатності кожного продукту. Холодильник буде попереджати, коли термін придатності продуктів підходить до кінця. Члени сім’ї можуть залишати один одному записки і списки справ, що виводяться на екрані холодильника.

Для дистанційної перевірки вмісту холодильника в ньому встановлена на 2.0 мегапікселів панорамна камера з ширококутним об’єктивом. Вона знімає холодильник зсередини під різними кутами, а зображення можна подивитися на смартфоні. Це дуже зручна функція, що дозволяє прямо в магазині перевірити, що ще треба купити з продуктів.