Мати-одиначка з США побудувала двоповерховий будинок по відеоурокам на Youtube

Нездійсненних завдань не буває. Правоту цього твердження в черговий раз підтвердила багатодітна мати і господиня двоповерхового особняка. Ця жінка побудувала будинок разом зі своїми дітьми, не маючи ніякої спеціальної освіти.

До речі, якщо вам потрібен хороший будинок на літо, є чудові варіанти аренди готелю в Касимові.

Отож, знайомтеся, Кара Брукінс — мати чотирьох дітей, котра здивувала безліч людей тим, що зуміла зробити. Жінка зважилася на такий крок заради безпеки дітей, а також через непомірно високі ціни на нерухомість.

Її два колишніх шлюби були переповнені насильством і будучи переслідуваною людиною з психічним захворюванням Кара зрозуміла, що потрібно щось в житті змінювати.

«Мені було соромно і я була стурбована тим, що у мене немає ніякого почуття власної гідності і впевненості в собі», — розповідає Брукинс. Тому жінка вирішила почати все спочатку. На жаль, Кара не могла дозволити собі купити новий будинок, але це не зупинило її. Вона вирішила побудувати сімейну обитель самостійно — незважаючи на повну відсутність досвіду і знань.



Все почалося в 2007 році, коли Кара, повертаючись з уікенду з жахом побачила свій будинок, від якого після торнадо залишився тільки фундамент. Тоді вона відразу ж подумала про можливості покращити життя своїх дітей, яким тоді було 2, 11, 15 і 17 років. Взявши кредит у банку в 150 тис. доларів для закупівлі будматеріалів, переглянувши безліч керівництв з Youtube і організувавши командну роботу сім’ї, жінка зуміла втілити мрію в реальність!

Тепер ця родина живе в будинку площею 325 кв. метрів з 5-ма спальнями, гаражем на 3 машини, художньою майстернею і поруч розташованим двоповерховим будиночком на дереві.



Кара згадує, що вона працювала весь день на будівництві, а після школи їй допомагали діти. Вони навіть працювали при світлі фар. Часом у жінки і старших дітей замерзали пальці від холоду, коли вони замішували бетон, або ж все тіло свербіло від скловолокна, яке використовується для теплоізоляції.

Будівництво будинку дуже зблизило Кару і її дітей. «Тепер вони в цьому житті не бояться нічого і знають, що з будь-якою ситуацією можна впоратися», - каже вона через кілька років після будівництва будинку.