Гаманець Code Wallet: справжній кишеньковий сейф!

Гаманець – річ, безумовно, корисна і зручна, однак разом з тим ще й небезпечна. Незручно коли гроші, картки і ключі розкидані по різних кишенях одягу. Однак коли все це лежить в одному гаманці, він стає ласим шматочком для злодіїв.

Можна, звичайно, дізнатися якого кольору повинен бути гаманець згідно принципів фен-шуй, щоби принести своєму господарю удачу і благополуччя, втім надіятись виключно на цю популярну зараз східну концепцію енергетичного символізму замало. Не варто думати, що в цифровому XXI столітті немає кишенькових злодіїв. А от дійсно захистити кишенькові гроші допоможе справжній кишеньковий сейф.

Вірити можна тільки собі і гаманцю Code Wallet, створеного студією дизайну Ögon Designs. На створення новинки розробники витратили майже 2 роки. Новий гаманець - ніщо інше, як кишеньковий сейф, який допоможе захистити добробут свого господаря за допомогою сучасних технологій.



Почати варто з обгортки. Корпус гаманця зроблений з алюмінію, що робить його неймовірно міцним і надійним. Такий гаманець захистить купюри від перепадів температури, води і механічних пошкоджень. Цинковий замок тут такий же, як в дипломатах. Він має три кодових коліщатка з цифрами від 0 до 9. Це дає в розпорядження власника близько 1 тисячі комбінацій кодів. При введеному коді гаманець відкривається легким натисканням зручної кнопки, а для того, щоб «заплутати» код, достатньо один раз провести пальцем по коліщаткам.

Всередині гаманець Code Wallet шкіряний і має 12 відділень організованих за принципом книжкових кишеньок. У них можна складати готівку, кредитні картки, чеки і деякі інші цінні дрібниці. Габарити гаманця складають 0.9 x 3.7 x 4.2 дюймів, а значить, він легко поміститься в кишеню куртки, брюк або піджака і фактично не буде видавати своєї присутності.

Нарешті,варто згадати і про електронну складову. Гаманець Code Wallet синхронізується за допомогою бездротового зв’язку з мобільними пристроями, що працюють на базі ОС Android і iOS, і не дасть себе забути. У разі віддалення від гаманця, останній надішле SMS повідомлення господареві. Розташування гаманця можна відстежувати за допомогою GPS.

А найбільш корисною функцією вважається алгоритм RFID, який налаштовується спеціально для захисту від кишенькових крадіжок.