Китайська компанія представила позолочені колісні диски в стилі «Ігри престолів»

Ще батько американського автопрому Гері Форд стверджував, що 80 процентів окраси будь-якого автомобіля становлять його колеса. Не будемо піддавати сумніву сентенції такої авторитетної у автосвіті людини, адже зараз можна знайти такі колеса, що коштують майже як ціла машина. Красномовний приклад тому - оригінальні колісні диски від компанії Dicastal Wheel Group вартістю 7800 доларів за набір.

Ось які надзвичайно екстравагантні колеса напередодні цьогорічного Різдва були представлені широкій громадськості китайською фірмою Dicastal Wheel Group. Вона пропонує купити дивовижні колісні диски, причому дивні вони не тільки оформленням, але і ціною. Таке дійсно побачиш не часто – диски по ціні нового бюджетного автомобіля!

Погодьтесь, варіанти оформлення колісних дисків зараз настільки різноманітні, що знайти підходяще по дизайну рішення не складе труднощів. А скориставшись послугою ремонт и фарбування литих дисків від компанії «Tires Point», можна не тільки надати їм чудовий вигляд, а суттєво збільшити ресурс.

Тим не менш, китайці з Dicastal Wheel Group змогли здивувати – їх колісні диски дуже екстравагантні і кардинально виділяются серед тисяч інших моделей на перенасиченому ринку. Оригінальні китайські диски навіть шкода ставити на авто, адже це справжній витвір мистецтва!

Натхненням для створення цих колісних дисків став популярний у всьому світі серіал «Гра престолів». Покриті позолотою і прикрашені міфічними драконами 22-дюймові колеса беззаперечно сподобалися би прихильникам цього легендарного фільму. До речі, загальновідомим є факт, що в китайській культурі дракон - це символ мудрості, і у Піднебесній цей персонах дуже шанований.



Обвиті драконами спиці виконані з надзвичайною деталізацією – дизайн опрацьований аж до кожної дрібниці. Ці диски, що виготовляються за індивідуальним замовленням, ставлять далеко не на кожен автомобіль. Серед моделей, які зможуть «потягнути» таку розмірність — Bentley Bentayga, Cadillac Escalade і інші досить великі розкішні позашляховики.

Розмістив знімки у соцмережі генеральний директор компанії Dicastal Wheel Group Річард Роні. У пості він також стверджує, що їх можна замовити і в інших стилях для автомобіля з будь-якою індивідуальною обробкою і комплектацією.

Невідомо, наскільки доречними будуть такі яскраві аксесуари, але увагу на вулиці вони привернуть однозначно. Проблема лише у вартості: за незвичайні колісні диски, як зазначалось вище, доведеться викласти 7,8 тисяч доларів.