Як зустріти весну: поради косметологів

Втомилися від нескінченної зими? Тримайтеся, залишилося менше двох тижнів, і прийде весна (нехай лише календарна, але вже легше). Так що зовсім скоро ми зможемо, нарешті, зняти з себе всю цю купу ненависного одягу і вийти назустріч свіжому весняному вітру і теплому сонцю. Втім, довгоочікувані теплі днини змушують не тільки перебрати гардероб, підготувавши більше полегшений варіант одягу, але і навести справжню ревізію в косметичці.

Романтичний настрій, прекрасна погода за вікном розбурхує свідомість, хочеться незвичайних змін у зовнішності. Саме у цей період особливу увагу слід приділити вибору декоративної і професійної косметики, яка зможе відновити запас цілющих сил, вітамінів, мінералів. Витрачені за довгі зимові місяці, своєї браком вони можуть вплинути на загальний стан організму, зовнішній шкірний покрив і доставити багато неприємностей.

Грамотно підібрана косметика допоможе захистити шкіру від впливу холодного весняного вітру, запобігти виникненню ймовірних сонячних опіків, появи подразнення і запалення. А натуральна, якісна косметика Faberlic, в широкому асортименті представлена в інтернет магазині faberlic-shoponline.com.ua допоможе позбутися жирного блиску, лущенню або зайвій сухості, і інших проблем з вашою шкірою.

Багатство фарб і фактур, відображене в професійній, натуральній косметиці допоможе з легкістю створити неповторний, унікальний образ, що підкреслює достоїнства і приховує недоліки обличчя. Легкий, навіть невагомий і свіжий весняний макіяж наноситься на основі підібраних косметичних засобів, вибір яких проводиться виходячи з таких основних принципів:

- чим легше, тим краще. Фахівці і професійні косметологи не радять в весняний час перевантажувати шкіру надлишками декоративної косметики, а полегшити поєднання кремів, пудри і рум’ян, більш тонкою базою під макіяж, розбавивши їх тінями пудрової текстури, світлими відтінками помад або бальзамів для губ;

- захист і стійкість. Водостійкі туші допоможуть підтримувати ідеальний макіяж обличчя навіть в сиру, дощову погоду, а косметичні засоби з позначкою “SPF” гарантують захист від негативного впливу на шкіру прямих сонячних променів, захищаючи її від шкідливого ультрафіолетового випромінювання;

- зволоження і живлення. Лінії брендової косметики містять декоративні, мінеральні, натуральні засоби по догляду за шкірою, які дозволяють їй вільно дихати, насичуючи киснем, живлячи необхідними елементами для здорового і красивого вигляду.

Весняна ревізія косметички - запорука красивої, чистої шкіри. Квітучий, привабливий зовнішній вигляд - результат використання якісної, натуральної декоративної косметики, яка наситить шкіру вітамінами, мінералами, наситить необхідною вологою, що є гарантією здорового зовнішнього вигляду. Такі косметичні від відомих перевірених часом виробників і торгових марок, допомагають повернути пружність, і підняти тонус шкірного покриву.