Металочерепиця: оптимальний варіант покриття даху

Так іноді трапляється, що дах у вашому домі може почати протікати, а може взагалі, ви тільки починаєте будувати свій власний будинок. У будь-якому з цих випадків, ви змушені вибирати, який матеріал використовувати. Це дійсно не просте питання, адже вибір широкий і кожний матеріал має свої позитивні якості.

Це може бути гнучка покрівля, композинта, шифер, металочерепиця та інші. Але саме металочерепиця вважається королем серед покрівельних матеріалів цілком по праву. Ви напевно не раз бачили будинки з такою покрівлею. Так, це той самий симпатичний дах, який може бути зеленим, синім, червоним і т.д.

Відразу ж варто відзначити, що матеріал виглядає дуже естетично. Але відкинемо всю цю зовнішню красу на другий план і розглянемо практичність металочерепиці. А причини, чому тисячі людей обирають саме її, прості.

По-перше, стійкість до зовнішнього впливу. Дощ і вітер ніяк не вплинуть на її стан. Все це завдяки тому, що кожен сталевий лист матеріалу обробляють сплавами алюмінію та цинку. По-друге, щоб яскравий колір матеріалу зберігся навіть через тривалий термін, використовується пластизол, поліестер і призма як фінішне покриття. Завдяки всьому цьому, найближчі кілька десятиліть ви можете не переживати, що ваша покрівля як-небудь постраждає, навіть при найекстремальніших умовах.

Зазначимо також, що у вас не виникне жодних проблем з монтажем. Всі листи, як правило, робляться за стандартним зразком. Але, якщо вам потрібен якийсь певний розмір, то напевно виробник вам не відмовить у такому задоволенні. Щоб під час монтажу ви не пошкодили листи, на них використовується спеціальна захисна плівка. З урахуванням всього цього, ви витратите мінімум часу на монтаж і зможете швидше приступити до інших своїх справах.

А щоб недорого придбати якісну металочерепицю, на сайті http://металлочерепица.kiev.ua/ ви зможете ознайомитись з продукцією провідних німецьких, словацьких, італійських, південно-корейських, польських, а також українських виробників.