Ланцюжки з срібла: свіжо, модно, актуально

Навіть якщо жінка не надто любить прикраси і одягає їх тільки в урочистих випадках, то хоча б одну вона носить зазвичай завжди. Це ланцюжок на шиї, з кулоном або без нього. Таким чином представниці прекрасної половини привертали увагу до краси свого декольте ще тисячі років тому. Одна з найулюбленіших жіночих прикрас – це ланцюжки з срібла, оскільки вони виглядають елегантно, стильно і ідеально поєднуються з будь-яким одягом.

Срібні ланцюжки підходять жінкам різного віку. І якщо золото наші пращури порівнювали з сонцем, то срібло – це чарівність і таїнство місяця, що вабить і зачаровує.


Причина популярності

Юним модницям не дуже підходять золоті прикраси, а ось срібні вироби підкреслять їх привабливість, свіжість і молодість. Жінки у віці особливо люблять носити срібло: воно підкреслює їх елегантність. Ну а сучасним динамічним особам без срібла не обійтися: воно ідеально відповідає діловому стилю одягу, тому його дозволяє навіть найсуворіший дрес-код.

Дизайнери теж дуже люблять срібло: адже цей метал міцний і гнучкий одночасно, тому дозволяє домогтися найрізноманітніших, часто дуже химерних форм плетіння. Різноманітність срібних ланцюжків приголомшує: серед них можна знайти і тонкі вироби, і масивні ланцюги зі складним плетінням, які цілком можуть стати головним акцентом в образі.

Срібні ланцюжки стануть відмінним варіантом подарунка: адже це ювелірний виріб, який тим не менш коштує недорого. Якщо вибрати відповідну золоту прикрасу в подарунок не так-то просто, то виріб зі срібла завжди буде доречним.

Класичні ланцюжки панцирного або якірного плетіння підходять для щоденного носіння і кежуал-стилю. Об’ємні моделі з плетінням типу бісмарк або троянда – варіант для урочистих випадків. А вироби з геометричною формою ланок сподобаються жінкам, що люблять лаконічний дизайн.


Як носити ланцюжки

Чого тут складного, запитаєте ви? А між тим, ретельно потрібно вибирати два параметри ланцюжка: довжину та товщину. Тому перед покупкою прикладіть до себе кілька виробів, щоб визначити, що ж саме вам потрібно.

Наприклад, до офісного костюму з блузою добре підійде короткий ланцюжок-нашийник. До декольтованої сукні, навпаки, можна підбирати елегантні довгі ланцюжки. Якщо ви плануєте носити прикрасу з підвіскою або кулоном, не вибирайте складне плетіння – воно відверне на себе увагу.

А ще срібні ланцюжки можна носити по кілька штук відразу – мода це дозволяє! Крім того, складені в два або три рази, вони зможуть стати елегантним браслетом, який носиться на зап’ясті або щиколотки.

Інтернет-магазин Silber пропонує широкий вибір стильних срібних прикрас. Саме тут ви знайдете чудові перстені, сережки, браслети, ланцюжки на любий смак, вік, і гаманець.