Унікальні пляшки горілки Absolut всіх кольорів веселки

Вашій увазі новий алкохіт — яскрава прикраса пляшки горілки, що випускається під знаменитою на весь світ маркою Absolut. Продукт протягом багатьох років виробляє французька компанія Pernod Richard, і тепер його шанувальників чекає нове відкриття. Керівництво підприємства зробило офіційну заяву про запуск оригінального проекту під назвою «Absolute Unique».

Як повідомляє достовірне джерело інформації, на днях розпочав свою роботу онлайн-ресурс Alcomag.com.ua., де представлено найширший в Україні асортимент якісного алкоголю, а також надається унікальна послуга – консультація досвідченого сомельє.

У прес-релізі міститься інформація про те, що в рамках цієї акції буде випущено чотири мільйони пляшок, що відрізняються неповторним і унікальним дизайном. Розробники оригінального проекту заявили представникам ЗМІ, що випуск лімітованої серії алкогольної продукції — «ретельно спланована випадковість».

Треба прямо сказати, що «випадковість» стала можливою завдяки солідним додатковим капіталовкладенням, адже для виконання поставленої задачі був повністю переобладнаний один з заводів компанії, що знаходиться на території Швейцарії. Все його виробниче обладнання було перепрограмовано таким чином, що кожна пляшка Absolut Unique, що сходить з конвеєра, забарвлювалася в задану кольорову гаму, яка визначається автоматикою рандомним способом, і прикрашається неповторним декор-дизайном.

«Random» в перекладі з англійської мови означає «випадковий, довільний». І в даному випадку цей англіцизм застосовується для позначення втручання випадкового фактора, на який немає абсолютно ніякої можливості вплинути. Всього ж при виробництві чотирьох мільйонів пляшок використовувалося 38 кольорів і 51 різний ефект. Кожна пляшка горілки, пофарбована унікальним малюнком, маркується індивідуальним номером, а вся партія в кінці поточного року розійдеться по різних країнах світу, серед яких Великобританія, США, Китай і Німеччина.



Масована рекламна компанія направлена на просування продукту на ринках планети, охопить друковані ЗМІ та інтернет-ресурси. Рекламні презентації будуть проводитися і в точках оптових продажів, а також у барах і ресторанах. Відповідальним за креативну складову кампанії призначено агенція Family Business, штаб-квартира якого розташовується у місті Стокгольмі, а PR-акціями займеться Jung Relations.

Треба відзначити, що цей випуск обмеженої серії пляшок з популярним у всьому світі якісним алкоголем не перший подібний проект компанії. В історії бренду вже була серія під назвою Absolut Glimmer, що поставляється в оригінальних пляшках з «кришталевою» поверхнею. Багато хто добре пам’ятає так звану географічну колекцію, присвячену певним містам світу. В її рамках були випущені Absolut Brooklyn, Absolut Miami і Absolut London.

Варто зазначити, що в даний час Absolut вважається третім за обсягом продажів і популярності у світі алкогольним брендом після Bacardi і Smirnoff.