Власний інтернет-магазин - вірний шлях до успішного бізнесу.

Якщо вірити дослідженнями маркетологів, а підстав не вірити їм немає, то в 2016 році покупки через Інтернет злійснював практично кожен четвертий українець у віці 16 -55 років. Тому зараз саме час запускати і розкручувати свій інтернет-магазин, і обов'язково з хорошим сучасним дизайном.

Сучасний інтернет-магазин дозволяє не тільки збільшити обсяг продажів за рахунок істотного збільшення ринку збуту, але істотно знижує витрати на реалізацію продукції і дозволяє отримувати оперативний зворотний зв’язок від покупців.

Замислюючись про дизайн власного магазину необхідно пам’ятати, що магазин повинен, насамперед, бути зручним для покупця. Він повинен запам’ятовуватися покупцеві і змушувати його повертатися за покупками знову і знову. Звичайно, тільки один дизайн магазину не робить покупця лояльним. Але тут як раз той випадок, коли по одягу зустрічають.

Займатися самому дизайном магазину можна, якщо є для цього необхідні знання і час. Але чи не краще отримати готовий дизайн інтернет-магазину і відразу приступити до наповнення його товарами і приступити безпосередньо до продажу, скільки часу, сил, а можливо і грошей буде зекономлено? А ось тут Eshopmakers.com не тільки зроблять вам ідеальний в плані коомфорту користування, функціональності, і естетики інтернет-магазин. а допоможуть з його розкруткою!

Отож, яким вимогам повинен відповідати дизайн сучасного інтернет-магазину, щоб мати успіх у потенційних клієнтів?


Адаптивність і легкість дизайну

Дизайн інтернет-магазину повинен коректно відображатися як на стаціонарному комп’ютері або ноутбуці, так і на екрані планшета або стільникового телефону. Якщо інтернет-магазин буде грузиться довго або зависати, то ваш покупець піде до інших.


Добре налаштовувана структура і дизайн

Макет інтернет-магазину повинен легко змінюватися, дозволяти налаштувати його під індивідуальні потреби. Ви не повинні бути прив’язані до однієї структури магазину або однієї колірної гами. Те, що працює сьогодні, необов’язково буде працювати завтра. Тому можливість внесення оперативних змін у зовнішній вигляд магазину дуже важлива.

Можливість підключення до магазину додаткових плагінів, модулів, зможе істотно полегшити життя, коли проект буде рости і з’являться нові потреби, про який зараз можливо навіть не замислюєтеся.


Юзабіліті

Від зручності здійснення покупок в інтернет-магазині багато в чому залежить зробить відвідувач покупку, чи ні. Якщо покупець бачить опис і фотографії товару, має можливість швидко ознайомитися з умовами оплати і доставки, якщо йому все зрозуміло в магазині і не потрібно з кожного питання звертатися в службу підтримки, покупець перегляне більшу кількість товару, і,  врешті-решт, швидше натисне заповітну кнопку замовлення.