Системи відеоспостереження на сторожі інтересів вашого бізнесу

Багато підприємців та бізнесменів сьогодні вважають обов'язковим встановлення систем відеоспостереження для охорони і безпеки своєї власності. При цьому навіть в складних фінансових умовах вони не вважають вкладення в відеоспостереження зайвими витратами.

Навпаки, існує небезпідставна впевненість, що це досить вигідне вкладення. Розглянемо детально, чому існує саме така думка.

Hunter

Збереження майна

Завдяки якісно змонтованій системи відеоспостереження можна постійно контролювати навіть найнедоступніші і схильні до ризику куточки офісу, складу, торгового залу. Камери дозволять не турбуватися про збитки через можливий доступу сторонніх осіб до майна фірми або підприємства, особливо якщо вам відомі такі вразливі місця. Ви зможете постійно бачити, що відбувається на території і всередині приміщення. Сучасні технології дозволяють записувати зображення, а потім переглядати його. В ході аналізу ситуації можна виявити нові вразливі місця.


Безпека працівників і клієнтів

Доведено, що камери відеоспостереження можуть служити у якості захисту клієнтів. Встановлені відкрито в розважальних закладах, вони сприяють зниженню кількості різних правопорушень, наприклад, бійок. Проста табличка з написом “ведеться відеоспостереження” мимоволі зупиняє бешкетників, що дозволяє відвідувачам бару відчувати себе захищеними. Зрозуміло, що відсутність скандалів і бійок зберігає і майно компанії.


Захист від грабіжників

Не тільки в барах і кафе відеоспостереження може стати стримуючим фактором для зловмисників. Наприклад, злодій задумається, чи варто грабувати магазин, в якому ведеться спостереження за допомогою відеокамер і передумає вчиняти злочин. Усвідомлення, що його можуть негайно затримати, зазвичай змушує злочинця зупинитися.


Взаємодія з правоохоронцями

Уявіть, що у вас в компанії було скоєно злочин, який може відбитися на репутації всього вашого бізнесу і на вас особисто. У цьому випадку саме система відеоспостереження допоможе слідчим встановити особу злочинця і розкрити вчинений злочин. В кінцевому підсумку вам буде з кого вимагати відшкодування збитків, які понесла фірма.


Бізнес під захистом

Однією з найважливіших переваг систем відеоспостереження є те, що в разі регулярних втрат документів або товару вам легко буде встановити людину, винну у недогляді. Тільки в цьому випадку клієнти, впевнені в надійному захисті і безпеці, будуть працювати саме з вашою компанією.