Готовий модульний будинок, який придатний для будь-якого клімату

У зв'язку з тим, що населення планети неухильно збільшується, а вільного місця для проживання стає все менше, сучасні архітектори пропонують селитися в невеликих модульних будинках, які виконані у вигляді довгастих прямокутників, закруглених по кутах. Вони збираються у фабричних умовах і доставляються до місця призначення вже практично повністю готовими.

Отож, відома німецька архітектурна компанія LTG Lofts to go представила свою останню розробку – сучасний інноваційний модульний будинок під назвою Coodo. Він являє собою збірну конструкцію, яку легко встановити навіть на найвужчій ділянці міського і заміського простору.

Ці модульні будинки виконані з високотехнологічного ізоляційного матеріалу, який дозволяє встановлювати конструкцію у різних кліматичних умовах. Потрійні склопакети надійно захищають господарів від сторонніх звуків ззовні, і здатні утримувати оптимальні температурні показники всередині приміщення. До речі, металопластикові вікна, представлені на сайті http://vikna.ivano-frankivsk.ua теж мають відмінні показники звуко і теплоізоляції.

Також у конструкції Coodo передбачені вбудовані мікрофільтри, що вентилюють повітря і забезпечують оптимальний рівень вологості в приміщенні. Практично за всіма електричними пристроями можна буде здійснювати контроль дистанційно за допомогою смартфона. Можна з упевненістю стверджувати, що в цьому житлі втілено всі засади концепції розумного будинку.

Житлова площа пропонованих будинків Coodo варіюється від 36 до 96 квадратних метрів в залежності від призначення. Розробники пропонують використовувати Coodo не тільки в якості житлових конструкцій, але і як сауни або як плавучі будинки.



На місце призначення будинок Coodo доставляється практично в готовому вигляді на вантажівці. В залежності від обраної моделі розвантаження може займати від декількох годин до декількох хвилин.



До речі, в одному з парків Гонконгу також можна відшукати схожий модульний будинок. По нього ми раніше писали. Розробники впевнені, що їх модульний будинок стане відмінною альтернативою невеликого житла, встановити яке можна буде навіть в найобмеженіших умовах.