“Кідландія” - дивовижне дитяче місто професій

Не всі дитячі мрії стають реальністю вчасно. Багато з них збуваються, коли ми самі стаємо батьками. Ось, наприклад, багато людей в дитинстві мріяли про місто, в якому головними будуть діти. І ось у Києві можна попасти в таке місто. Називається воно "Кідландія".

Тут все дуже затишне і маленьке. А головне – діти можуть спробувати себе в будь-якій з сотні професій. Звичайно, найкраще це все побачити на власні очі, але перед цим зайти на сайт Кидландия, тут ви знайдете максимум інформації про цей чудовий розважальний центр. А наразі здійснимо невеличку віртуальну екскурсію.

Щоб потрапити в місто Вам потрібно пройти реєстрацію. На вході Ви отримаєте:

- браслети для відстеження місця знаходження. Це дуже зручно, якщо Ваші діти вже досить дорослі, щоб гуляти по місту самостійно. В місті є монітори, через які Ви можете знайти всіх учасників Вашої групи.

- квитки на літак. Літаки літають за розкладом. У Кідландії є аеропорт і власний літак, на борту якого можна побувати пасажиром і пілотом.

- чек для отримання грошей. Тут ходить своя валюта – ланд. Ланди можна заробляти, працюючи в різних закладах. Працювати і платити за рахунками можуть тільки діти старші 4-х років.



Заходячи в місто, перш за все помічаєш, наскільки все продумано для діток: низькі будиночки, дитячі лайтбокси, великі вітрини, розташовані дуже низько, щоб навіть малюки могли заглянути всередину. Цих дрібниць тут безліч!

Варто, звичайно, відразу вирушити на головну площу, щоб дізнатися що до чого і отримати свої гроші в банку, обмінявши на них свій чек. Уявляєте щастя чотирирічного малюка, який сам звернувся до працівника банку і отримав свої власні гроші? Потім можна пройтися по центральній площі і вулиці, на якій знаходиться молокозавод, редакція міської газети, магазин, центр працевлаштування та магазин іграшок.



В центрі працевлаштування вам повідомлять, що малюкам до 4-х років не потрібно складати резюме і шукати роботу через центр. Можна звертатися в будь-який заклад, що підходить за віком. Поряд в стоматологія. Маленькі стажисти залишаються спробувати себе в ролі дантиста. За цей час вони чистять зуби на великому муляжі, розглядають плакати, слухають про специфіку професії.



Вартує уваги місцевий театр. Тут проходять репетиції, є дивовижно красивий хол, сходи і балкон з справжньою барабанною установкою. А трохи вище знаходиться студія моди з подіумом, гардеробом і туалетними столиками. Тут за розкладом проходять покази мод.

Гуляючи по місту, можна зайти в салон краси, подивилися, де працюють пожежники, заглянути у вікно поліклініки (тут навіть є пологовий будинок!), зробити покупки в супермаркеті. У студії місцевої радіостанції діти читають в мікрофони текст, написаний на моніторах.



Трохи далі аеропорт.



Тут літаки ходять за розкладом, а якщо ви пропустили найближчий рейс, можна вирушити до ігрової кімнати для малюків. Тут справжнє роздолля для діток, особливо дівчат. Низька кухня з металевою мийкою, духовкою, плитою. Безліч посуду і іграшкових продуктів. Тут же є можливість погодувати і переодягнути малюка, почитати йому казку, посидіти на м’якому дивані або помістити дитину з іграшками в манеж. Загалом, Ви розумієте, як це зручно для мами малюка і школяра. Поки старший гуляє по місту і працює, де йому цікаво, мама з малюком відпочиває в цій славній кімнаті.

Це, звичайно, далеко не все, що є в “Кідландії”. У вас просто не вистачить часу, щоб обійти всі заклади. Ось таке дивовижне місто професій можна знайти в Києві. Хто ще не був, дуже раджу!