«Еластичне дерево»: неймовірні табурети-трансформери від Carolien Laro

Багато хто з нас вважають, що деревина – це твердий масив, однак навіть такий, здавалось би беззаперечний стереотип можна зруйнувати. Не так давно це продемонструвала громадськості талановитий голландський дизайнер Carolien Laro (Каролін Ларо). Вона отримала велику кількість премій і нагород у галузі архітектури і мистецтва за свої сміливі, креативні і несподівані роботи, про одну з яких сьогодні піде мова.

Незважаючи на велику кількість пропозицій, хороші меблі в Києві, які би відповідали всім індивідуальним запитам купити буває досить складно. У звязку з цим хочеться порекомендувати продукцію компанії EMBAWOOD, котра пропонує широкий асортимент якісних, красивих і функціональних меблів для спальні, вітальні, стільці, столи, дитячі і мягкі меблі.

Отож, ця геніальна дизайнерка кілька років тому увазі публіки продемонструвала унікальну колекцію дизайнерських меблів під назвою Spring Wood, виготовлену із застосуванням світлої дубової деревини. Ця серія включає три різних табурета і одну лавку. Всі ці предмети об’єднує незвичайна конструкція з висіченими на поверхні борознами.

Завдяки такій оригінальній конструкції стільчики і лавки прогинаються під вагою сидячої людини, щиро вражаючи громадськість своєю гнучкістю і багатогранністю. Таким чином, в цих роботах дизайнер поєднала твердість зі стійкістю і еластичністю. Покупець може вибрати для своїх апартаментів один з чотирьох варіантів гарнітура.

Вони, безсумнівно, чудово впишуться в будь-яке оздоблення інтер’єру, причому не тільки сучасне, але також класичне і традиційне. Вкрай цікаво такі моделі будуть виглядати в будинку або квартирі з інтер’єром, витриманим у сільській чи індустріальної стилістиці. Погодьтесь, досить ефектно, красиво і функціонально!



На виготовленні цих творчий шедеврів голландська майстриня витратила понад 600 годин кропіткої роботи. В результаті вона отримала унікальні, оригінальні і незрівнянні предмети інтер’єру, що вражають погляд своєю красою, яскравістю і естетичною привабливістю.

Ці гарні стільці, табуретки і лавочки будуть чудово виглядати в будь-якому куточку апартаментів. Спробуйте їх встановити на кухні або в гостьовому салоні. До того ж вони будуть незамінні при несподіваному приході гостей.