Художні кухонні ножі Color Landscape Kitchen Knife

Ножі бувають довгастої класичної форми і незвичайної круглої, виготовляються з металу, пластику, металу та навіть дерева. А ще ножі можуть виступати в якості незвичайного твору мистецтва, здатного прикрасити та урізноманітнити інтер'єр кухні. Як у випадку з наборами Chef's Vision 6 Piece Color Landscape Kitchen Knife Set, що нещодавно надійшли у продаж.

Якщо ви бажаєте створити власний ефективний посудний бізнес в інтернеті, (а для цього достатньо перейти на сайт posuda-optom.com, і ви дізнаєтесь як це грамотно зробити), то безумовно, такі оригінальні ножі стануть справжньою родзинкою асортименту вашого інтернет-магазину 

Випущені оригінально оформлені кухонні ножі були під брендом ірландської компанії Chef’s Vision. В той же час не є таємницею, що виготовляються набори на одній з фабрик Китаю – на замовлення європейських дизайнерів.

У набір Color Landscape Kitchen Knife увійшли шість ножів різної довжини, форми, призначення і оформлення. Одним з найцікавіших моментів набору є те, що ножі виготовлені не з цирконієвої кераміки, як це може здатися з першого погляду, а з нержавіючої сталі з технологічним non-stick покриттям, яке часто називають антипригарним, і завдяки якому шматочки і скибочки відрізуваних продуктів не прилипають до леза. Саме це покриття і несе на собі яскраві і чарівні природні пейзажі, створені стійкою фарбою.



Як обіцяється в анонсі, ножі з декоративним малюнком не втратять своєї чарівності навіть через кілька років використання. Вони можуть піддаватися миттю вручну або в посудомийній машині і не бояться температурного впливу.

Втім, є і ряд обмежень. Ножі не рекомендується мити з абразивними засобами, застосовувати при цьому металеву мочалку або щітку. Бажано також не допускати впливу на поверхню гострих предметів при використанні і зберіганні: інакше малюнок може бути пошкоджений.

Серед інших незручностей, на які скаржаться покупці, можна відзначити не дуже гарну коробку – ножі випадають при транспортуванні з своїх гнізд, їх леза можуть пошкодити малюнок один одного.

Що ж стосується вартості набору барвистих, вишукано оформлених китайських ножів Color Landscape Kitchen Knife від ірландської компанії Chef’s Vision – на тому ж Amazon.com вона становить $49.95 і може змінюватись при купівлі в інших магазинах.