Спортивні непромокальні шкарпетки від Showers Pass

Ранкова пробіжка босоніж – заняття ризиковане і для багатьох досить дивне. Тим не менш, виробники намагаються задовольнити потреби любителів і таких занять, випускаючи, наприклад, інноваційні шкарпетки FreeYourFeet: еластичні, міцні, і з певною родзинкою. Адже вони заявлені виробником як справжній бронежилет для ніг, що відмінно підходить для використання при тих видах спорту, де свобода і чутливість пальців і підошви ніг дуже важливі (як у випадку зі скелелазінням).

Ще один цікавий варіант незвичайних шкарпеток – Crosspoint Waterproof Crew Socks від американського виробника спортивного одягу та спорядження Showers Pass.

Шкарпетки презентуються як теплі і абсолютно вологонепроникні, і орієнтовані на любителів екстремальних походів, де ризик промочити ноги вкрай високий. Хоча відмінно підійдуть вони і барефутерам, котрі принципово відмовляються від носіння повноцінного взуття, але все ж бажають утримувати ноги в теплі. 

Особливістю водонепроникних шкарпеток від Showers Pass стала їх потрійна конструкція, що включає в себе зовнішню трикотажну оболонку, вони виглядають немов звичайні шкарпетки, але мають підвищену міцність, а все завдяки вологонепроникній "дихаючій" мембрані Artex. І, нарешті, вони мають внутрішню частину з трикотажу з підвищеною гігроскопічністю і з антибактеріальними властивостями.

Це все завдяки високотехнологічному матеріалу Coolmax FX, що добре відводить вологу назовні. А ще трикотажу з додаванням м'якої і теплої вовни мериноса, як в моделі Crosspoint Waterproof Wool Crew Socks.

Додавання вовни позначається і на ціні водонепроникних шкарпеток в онлайн-бутику виробника: вона становить там 29 фунтів стерлінгів проти 26 фунтів за шкарпетки з Coolmax FX. Випускаються спортивні водонепроникні шкарпетки майстрами Showers Pass в чорному або світло-зеленому кольорі, і пропонуються як відмінне рішення для далеких походів з високим ризиком промочити ноги. А також для велосипедних прогулянок, занять спортом на сирому піску або вологому грунті.

Там же – в онлайн-магазині розробників, можна знайти інший варіант шкарпеток для занять на свіжому повітрі. Без вологостійких властивостей – але зі світловідбиваючими елементами, що підвищують безпеку пересування по вулиці в темний час доби, що, погодьтесь, теж досить потрібне у певні моменти. 

До речі, досить вигідну пропозицію можна знайти на сайті  http://www.keys-100-noskov.ru/. 100 пар якісних носків по смішній ціні, у класному кейсі - справжня халява!