Як вибрати кафе для дитячого свята?

Дитина прийшла додому і з порогу оголосила Вам радісну звістку, що запросила на святкування Дня народження цілий клас, плюс кілька найкращих друзів з двору. Шок? Та не те слово! Але не варто панікувати. З кожної складної ситуації є дуже простий вихід. Якщо в будинку або квартирі немає достатнього місця для прийому такої кількості дітей, то можна організувати веселе свято в дитячому кафе.

З вибором закладу доведеться повозитися, адже організація і проведення дитячих свят - не проста річ. Але якщо в ході огляду кафе і ресторанів ви будете дотримуватися основних правил, то легко впораєтеся з цим завданням. Отож, на що, насамперед, потрібно звертати увагу при виборі місця святкування?

1. Віддавайте перевагу дитячим закладам з просторими, але не дуже великими залами. Якщо зал дуже великий, то немає гарантії, що ви будете в ньому єдиною групою дітей.

2. Дізнайтеся, як вирішується питання з опаленням і вентиляцією приміщення. Якщо дітки замерзнуть або будуть страждати від спеки, то ні ви ні їх батьки не будуть в захваті від такого свята.

3. Придивіться, в якому стані посуд, столи, підлога, світильники. Якщо в кафе брудно, то зіпсоване свято вам гарантовано.

4. Зверніть увагу на те, що в дитячому кафе загальна атмосфера завжди повинна бути святковою. Якщо в момент вашого візиту нічого не говорило, що це кафе працює для дитячого контингенту, то немає ніякої гарантії, що щось зміниться.

5. У кафе для діток обов'язкова наявність телевізора з великим екраном, іграшок, обладнання для проведення ігор. Подивіться на стан, в якому знаходяться ці речі, щоб потім не довелося оплачувати за їх уявну поломку зі своєї кишені.

6. Вивчіть меню, яке пропонує заклад, і що там додається під час урочистості. Зазвичай на їжу, яку готують спеціально для свята, ціни ставлять вище звичайних, але іноді необґрунтовано піднімають ціни на все меню. Треба також поцікавитися: чи входить у вартість меню плата за обслуговування, або треба буде додатково оплачувати ці послуги.

7. Святкове меню в обов'язковому порядку повинно включати в себе багато фруктів, овочевих салатів і рідке гаряче блюдо, а також гарний святковий торт. З останнім треба бути уважним. Не завжди торти в кафе смачні, тому краще відмовитися від нього і принести свій, в якому ви впевнені.

8. Яке ж дитяче свято без веселої музики та розважальної програми! Попитайте у співробітників закладу, яку програму вони проводять під час подібного торжества, чи включені в неї конкурси, звідки замовляють артистів. Якщо є можливість, то відвідайте найближчий День народження, який буде проводитися в обраному кафе в якості гостя або простого відвідувача. Тоді зможете самі оцінити якість обслуговування, рівень дитячої програми, святковий стіл та оформлення залу.

І, насамкінець: якщо ви проживаєте у Києві, раджу ознайомитись тут venecianka.kiev.ua/rejoicing.html з кафе "Венеціанка". Тут все зроблено для відмінної організації дитячого свята. Ексклюзивний яскравий інтер'єр, захоплюючі розваги, ідеальна чистота і мікроклімат, обслуговування на вищому рівні, і чудова якісна кухня при досить помірних цінах. Ви і ваші дітки гарантовано будуть у захваті від цієї місцини!