Дивовижні форми унікальної суперяхти Epiphany

Epiphany («Богоявлення») - футуристична 130-метрова суперяхта з унікальним силуетом, натхненна сучасними тенденціями спрощення форми. Її зовнішній вигляд підкреслюється виразною контрастною графікою дизайнера Andy Waugh.

Чистота форми Epiphany є продуктом концепції «простої складності», отриманої з аналізу того, що називають «класикою дизайну». Класичний дизайн, як правило, елегантний у силу своєї простоти. Але для того, щоб досягти такого результату, завжди потрібно вирішити численні технічні і ергономічні протиріччя.

Вигин корпусу судна вниз від містка використовується, щоб зберегти чисту естетику фальшборту. Задню частину містка і головний центральний хол займають бібліотека власників і балкон з видом на дворівневу вітальню рівнем нижче.

Погодьтесь, дійсно розкішне судно для справжньої еліти. До речі, в Києві теж можна відчути, що таке ексклюзивний відпочинок на воді, достатньо замовити VIP теплоход Rosa Victoria для корпоративів, весілля, інших ділових і розважальних міроприємств.

 

Палуба власників велика і простягається набагато далі вперед, ніж на яхтах традиційних конструкцій. Передні каюти також мають збільшену висоту стелі, вони з стельовими вікнами і відкритими видом на носову частину з зоною відпочинку та джакузі.

На кормовій частині палуби знаходиться приватний кінотеатр, а також значний офіс власника яхти з суміжними приміщеннями для особистих помічників і важливих співробітників для роботи при відвідуванні по справі бізнесу. Під цією палубою розташований унікальний «VIP рівень» на чотири величезні VIP каюти з окремими балконами. Інші особливості цієї палуби включають кінотеатр і ігрову зону у всю ширину VIP-ложі, а також повністю обладнаний тренажерний зал і спа-салон. На кормової палубі відкритий головний зал, що вміщає зону для харчування з фресками над головою.

Незважаючи на радикальний зовнішній вигляд яхти, головна палуба є досить традиційною, з кормовою зоною загального користування та гостьовими каютами попереду. Низький, повністю скляний фальшборт вздовж палуби використовуються, щоб надати відчуття відкритості і простору. На кормовій палубі знаходиться головний басейн і майданчик для сонячних ванн, яка при необхідності перетворюється в вертолітний майданчик. На цій палубі ще дві додаткових VIP-каюти разом з вісьмома каютами для гостей.

Пляжний клуб і ще один кінотеатр знаходяться на нижній палубі разом з кімнатою для занурень і приміщення для відпочинку екіпажу в носі. До речі, весь екіпаж яхти – близько сорока осіб.

Epiphany виділяється зі списку інших яхт не тільки своєю унікальною та відмінною естетикою, але й з-за планування, яка обмежує перебування екіпажу на самій верхній і нижній палубах. Це дає велику свободу для оптимального розміщення відпочиваючих гостей, які у багатьох відносинах є незвичайними людьми.