Samsung показала, як повинен виглядати телевізор майбутнього

Раніше, в вимкненому стані, телевізори представляли із себе чорний квадрат, потім квадрат змінився на прямокутник, але суть так і залишилася. Samsung продемонструвала, що телевізор окрім свого безпосереднього призначення, може бути стильною домашньою прикрасою.

На промо-фотографії нового телевізора The Frame від Samsung саму новинку відшукати не так просто. Телевізор з промовистою назвою мімікрує під картину — дисплей обрамлено білим «паспарту», а по периметру йде тонка дерев'яна рамка.

У досягненні цієї мімікрії допомагає представлена на CES 2017 технологія підключення Invisible Connection. Суть її в тому, що всі роз'єми і інші елементи, що збільшують товщину телевізора, винесені в окремий блок, підключений до телевізора за допомогою тонкого, малопомітного дроту. Зменшення товщини також сприяє і нова конструкція кріплення телевізора — зазору між стіною і пристроєм практично не залишається.

У вимкненому стані екран телевізора, звичайно ж, чорний, але розробники передбачили режим «живої картини» — у той час, коли ним не користуються, The Frame відображає слайд-шоу з більш ніж сотні оцифрованих картин. Такий режим, безумовно, позначається на енергозбереженні, але виглядає дуже ефектно. Новинку можна не тільки повісити на стіну, але і закріпити на підлоговій стійці, що дещо нагадує мольберт. Дисплей, судячи з усього, виготовлений по технології LCD — компанія не розкрила технічних деталей, акцентуючи всю увагу на естетику.

А ще досить стильні, і звичайно ж, функціональні сучасні телевізори Samsung і інших відомих виробників електроніки можна замовити на http://technosite.com.ua/category/tv/, причому по досить привабливій вартості.

Варто зазначити, що презентація The Frame відбулась в одному із залів паризького Лувру, недалеко від знаменитої «Мони Лізи» Да Вінчі. Разом з цим телевізором Samsung показала QLED TV - найбільш передову на сьогодні технологію преміум телевізорів високої чіткості, засновану на так званих «квантових точках».

QLED-телевізор виводить квантову технологію на новий виток розвитку, завдяки досягненням в області ефективного застосування світла, стабільності та більш широкого спектру кольорів. Телевізор QLED, оснащений технологією metal Quantum Dot, відображає 100% обсягу кольору – це максимальний рівень на ринку ТБ на сьогоднішній день, офіційно підтверджений однією з найбільших в Європі науково-технічних асоціацій – Verband Deutscher Elektrotechnieker (VDE). Крім того, завдяки насиченому чорному кольору і високому контрасту, QLED TV демонструє високоякісне зображення, незалежно від умов освітлення.