Домалюй сам: креативні шпалери для дитячої кімнати та творчих людей

Чи бувають у вас хвилинки, коли нічим зайнятися? Або просто хочеться відпочити від справ за якимось цікавим заняттям? А, може, ви хочете весело провести час і пограти з дітьми або друзями? Дизайнери придумали, як все це зробити за допомогою ... шпалер!

Варіантів оздоблювання стін житлових чи офісних приміщень на сьогоднішній день існує безліч, втім шпалери, як і раніше, займають лідируючі позиції. І якщо ви бажаєте у Києві купити якісні красиві шпалери, завітайте до інтернет-магазину http://grandeco.com.ua/, такого різноманіття на любий смак і гаманець ви більше ніде не зустрінете!

Хто з нас не грав у хрестики-нулики, не розгадував ребуси і просто не малював різні «каляки-маляки»? Погодьтеся, що все це – цікаві і, головне – корисні, розваги. Адже вони розвивають уяву, логіку, посидючість. Дизайнери придумали цікаве рішення, яке дозволить і скоротати час, і оригінально оформити дитячу або іншу кімнату у будинку. Тепер можна бути впевненим, що настінне покриття вам точно не набридне своїм нудним одноманітним дизайном!


Дизайн дитячої кімнати

Компанія «Каверн» випустила дитячі шпалери «Я тебе бачу». Дизайн настінного покриття простий до примітивності: на білому тлі намальовані пари чорних очей. Навряд чи хтось захоче таке бачити на стінах своєї кімнати. Але тільки поки не дізнається секрет новинки: все інше – силуети, пики, окремих персонажів або цілі сюжетні композиції – ви можете домалювати самі: фарбами, фломастерами, ручкою, олівцем.

Уявіть, як зрадіють такій знахідці дітки: адже тепер вони цілком «законно» можуть рзописувати стіни! Таким чином, дитяча перетвориться в справжню студію, де дитина зможе творчо розвиватися, а заодно – зробить свою кімнату неповторною. Напевно, такого декору ви більше ніде не знайдете!

Психологи запевняють, що чим примітивніша і простіша іграшка, тим краще вона розвиває уяву. З цієї точки зору наступна новинка трохи поступається шпалерам компанії «Коверн». Британська студія дизайну «Sian Zeng» випустила барвисту колекцію шпалер для дитячих кімнат, де вже є готові зображення. Ці покриття розвивають фантазію дітвори і стимулює до гри. З допомогою прикладених до шпалер спеціальних магнітиків у вигляді тварин, рослин, будинків і т. п. малюки зможуть створювати на стінах постійно мінливий світ. Разом з тим, спокійні пастельні тони фону не напружують очей і не акцентують увагу на настінному покритті. Так що, награвшись, малята легко переключатися на інші корисні заняття.


Настінні гри: ідеї для оформлення кімнати підлітка

Колекція шпалер «Game Wallpapers» від компанії «CinqCinq» дозволить вам згадати призабуті настільні ігри молодості. Тільки тепер вони стануть настінними. Ви або ваші діти зможете складати слова з окремих літер, грати в хрестики-нулики, заштриховувати кружечки і квадратики або проходити лабіринти. А якщо одного разу ви виявите, що невирішених завдань вже не залишилося, вам потрібно всього лише оновити покриття і... продовжити вправлятися у кмітливості!