Для iPhone створили чохол з вбудованим Android-смартфоном

Засновник стартапу ESTI Джозеф Сэвион задумав «примирити» одвічних конкурентів, а саме створити пристрій, який поєднував би в собі Android і iOS. У результаті його досліджень на світ з'явився чохол Eye, призначений для iPhone, але який представляє собою майже повноцінний смартфон на ОС Android.

Вбудований в чохол смартфон отримав досить гідні характеристики:

— Екран: 5 дюймів, AMOLED, FullHD, підтримка функції Always On з повідомленнями на вимкненому екрані

— Камера: тільки фронтальна

— Акумулятор: 2800 мАгод

— Модулі та слоти: NFC, має 3,5-міліметровий аудіовихід, 2 SIM-карти, ІЧ-порт, слот для карти пам’яті, бездротова зарядка.

— Операційна система: Android 7.1 Чохол Eye розроблявся для iPhone 6, 6s і 7 (у тому числі для моделей Plus), а з випуском iPhone наступного покоління компанія ESTI адаптує його і для нових пристроїв.

Виробник запевняє, що такий чохол необхідний будь-якому власникові iPhone: він виглядає акуратно і перетворює еплівський девайс в пристрій з двома екранами, трьома SIM-картами, подвійним акумулятором, додатковим накопичувачем об’ємом до 256 гігабайт і бездротовою зарядкою. Що важливо — вбудований Android-смартфон не перекриває камеру iPhone, для неї в чохлі передбачено спеціальний отвір.

Цей чохол дозволяє значно розширити функціональність iPhone: пристрій отримує підтримку бездротової зарядки, доступ до файлів на карті пам’яті Android-смартфоні (через спеціальний додаток), а на iPhone 7 можна використовувати встановлений у Android-аналоговий аудіовихід. ESTI навіть обіцяє встановити на смартфон оригінальну версію гри Flappy Bird і кілька додатків, випущених ексклюзивно для Android, в тому числі неофіційний Instagram-клієнт OGInsta+.

Чохол Eye з вбудованим смартфоном буде коштувати для перших покупців 95 або 129 доларів в залежності від наявності підтримки LTE. ESTI сподівається почати перші поставки покупцям в серпні або вересні 2017 року, надалі ціна збільшиться вдвічі.

До недоліків такого дивного гібрида можна віднести товщину і масу всієї конструкції — вона явно буде важити близько трьохсот грам, а значить тримати її в руках тривалий час буде проблематично — під час читання або гри затечуть м’язи.

Безсумнівно, iPhone в такому чохлі буде виглядати незвично і приверне увагу оточуючих. Але чи не простіше носити з собою два смартфона і діставати їх по мірі необхідності, а не все відразу?