Весняний гардероб малюка

Сонечко, тепло, квіточки - це все чудово і гріє душу. Але гріти треба ще й тіло, особливо якщо ми говоримо про одяг для дитини в таку оманливу пору року.

Перше, чим потрібно запастися в очікуванні весни - гумові чоботи та дощовики. Яскраві, цікаві і надійні! А також не забути про парасолькку з улюбленими дитячими героями. Найголовніше - парасолка повинна бути легкою, так як для дітей - це більше атрибут краси і дорослості, ніж захист від дощу.

Температура початку весни стрибає від 0 до +10. А чим будуть займатися діти ми напевно не знаємо: чи вони будуть стрибати під краплями дощу, чи сидіти і рити канали, відправляючи кораблики-мандрівники у далеке плавання. Тому тут у нагоді стане термо-одяг, оскільки він зможе відвести зайву вологу у разі активних ігор і не допустити переохолодження, якщо дитина вирішить захопитися грою в пісочниці. Найоптимальніший варіант - натільна білизна (шерсть або полартек), потім флісовий шар в залежності від температури і, звичайно ж, дощовик - курточка+напівкомбінезон або комбінезон, щоб вже точно ніде не промокнути.

Навесні можна цікаво грати багатошаровістю і носити той тип одягу, який не дуже зручний влітку або взимку - це жилетки. Вони додають стильності та оригінальності в буденний гардероб. Флісові толстовки, модні пальто, короткі куртки - вибирайте і нехай діти додають барв прийдешній весні!

Щодо шкарпеток. Наш must have в будь-який час року - вовняні (термо) шкарпетки. Благо зараз є багато виробників і можна вибрати в будь-якому ціновому сегменті. Їх величезний плюс в тому, що якщо навіть ноги промокнуть, то вони будуть мокрими, але залишаться теплими і ніжки малюка не буде загрожувати переохолодження. Гумові чоботи в ідеалі з утепленим валянком, що виймається - це додає їм багатофункціональності і можна носити як в холодну пору, так і влітку під час дощу.

З шапок будуть доречні баффі - їх можна використовувати і як шарф, і як шапочку. Вони стильні і зручні. За матеріалами - вибирати вам. Комусь більше подобаються з додаванням синтетичних тканин, оскільки вони більш довговічні і швидше сохнуть, комусь - продукція з виключно натуральних матеріалів. Вовняні підійдуть або зовсім крихіткам, або дітям, які вже можуть висловити свої відчуття, оскільки вони пітніють більше і шерсть може злегка поколювати. Малюки не настільки чутливі до вовняних тканин і, наприклад, манішки робляться з найтоншої і якісної шерсті. А ще можна попросити бабусь зв’язати, і економія, і бабусям радість.

Незмінними в гардеробі більшості модників є джинси. Зараз вони є різних кольорів, і не тільки сині - вибирайте помаранчеві, зелені, червоні - адже весна на те і є, щоб грати квітами і радувати око.

Весело і цікаво експериментувати з образами. Давайте розфарбуємо наші будні цікавими елементами дитячого одягу і дамо їм можливість побути модною і зробити світ ще гарнішим!

На сайті http://victoria-style.com.ua/ ви дізнаєтесь про всі особливості і переваги дитячого трикотажу ТМ «Вікторія Стиль», а також зможете придбати стильний, комфортний якісний дитячий одяг по суттєвим знижкам.