Чудо-масаж, що використовують для продовження молодості Моніка Белуччі та Рената Литвинова

Продовжити молодість обличчя можна не тільки за допомогою скальпеля, але і за допомогою ретельного і правильного масажу обличчя. Яскравий приклад доведення цього твердження — Моніка Белуччі та Рената Литвинова. Який масаж використовують зірки — читайте в нашому матеріалі.

Бажаєте придбати ефективне і по доступній вартості сучасне масажне обладнання? Тоді раджу клікнути на сайт офіційного представника відомого китайського виробника Rongtai Ltd. В асортименті понад 100 найменувань найвищої якості масажних крісел, масажерів для рук, ніг, талії, ножні ванни для гідромасажу, спеціальні пояси, подушки, і багато іншого для повноцінного релаксу і покращення здоров’я. Вся продукція відповідає міжнародним стандартам, сертифікована згідно ISO9001, ISO13485, ISO14001, має інші сертифікати якості і безпеки.

Диво-масаж, в силах якого зберегти молодість шкіри розроблений французьким косметологом Жоель Сіокко (Joelle Ciocco). Він абсолютно не складний у виконанні, доступний для кожного і займає 3-4 хвилини в день. Погодься, невелика плата за відмінний результат.

Даний масаж підходить для будь-якого віку і будь-якого типу шкіри. Так, він дозволяє швидко створити хороший колір обличчя, робить шкіру більш пружною, розгладжує зморшки і доставляє масу задоволення. Примітно, що крім цих властивостей масаж підсилює дію косметики, яку ви будете наносити після його виконання.

Масаж Жоель Сіокко необхідно робити на очищеній шкірі. Тобто, ви повинні зняти макіяж, вмитися, і лише перейти безпосередньо до масажу. Сироватку і крем потрібно наносити тільки після цієї процедури. Ніяких додаткових масел також не треба. Кожну вправу потрібно робити протягом хвилини. А їх — лише три.

Боротьба з набряками

Найчастіша причина набряклості — в поганому лімфотоці. Щоб виправити ситуацію, виконуйте нескладну вправу: за допомогою вказівного, середнього і безіменного пальця обох рук злегка натискайте на шкіру обличчя, рухаючись від лоба до зони декольте (зверху вниз). Натискання повинні бути середніми, використовуючи для виконання масажу подушечки пальців.

Виконуючи цей пункт, ви стимулюєте відтік лімфи, тим самим, зменшуючи набряки і покращуючи колір обличчя.

Підвищення еластичності

За допомогою великого і вказівного пальця візьміть шкіру, втримате пару хвилин, а потім відпускайте. Рухайтеся від лоба до підборіддя. Рухи повинні бути схожі, наче ви хочете себе пощипати. На цьому етапі дуже важливо робити рухи не агресивно, і не дуже розтягувати шкіру. Тобто, вони повинні бути помірними. Така практика невеликого розтягування шкіри дуже корисна, оскільки вона її тренує і підвищує пружність, а також зменшує ризик розтягування.

Робота з кровообігом

Останній пункт стане чудовим завершенням дня для всіх, хто відчуває той чи мною стрес. Розслабте руки, і за допомогою пальців почніть давати собі ляпаса. До кінця цього кроку шкіра повинна стати почервонілою. Зовсім необов’язково робити так, щоб було боляче, достатньо обмежитися середньою інтенсивністю.

До слова, удари по шкірі чудово знімають стрес, адже можна уявити, що ляпаси ти даєш не собі, а джерелу свого стресу. Обов’язково стежте за тим, щоб всі рухи під час масажу були акуратними і досить ніжними. Пам’ятайте, якщо переборщивши з інтенсивністю, можна отримати зворотний ефект. Також не забувате, що після масажу добре нанести на обличчя сироватку, а потім крем.