Вологовідштовхуючі джинси Stay Dry Indigo від Dish & Duer

Прогулянки у вогку осінню погоду, подорожі на роботу або за покупками загрожують ризиком промочити ноги. І мова тут йде не тільки про взуття, в асортименті якого легко виручать тімберленди-броги або інші моделі вологонепроникних черевик, елегантних ботильйонів або чобіт. Але і про джинси, що входять до числа найбільш популярних і універсальних штанів, котрі, разом з тим, і досить легко намокають. Особливо якщо потрапити під сильний дощ з вітром: тоді навіть хороша парасолька не зможе повністю захистити від недоречних краплинок.

Цікавий вихід пропонують дизайнери канадської компанії Dish & Duer, що спеціалізуються на випуску джинсового одягу з сумішевих тканин – це коли в коттонову основу додаються волокна з різними характеристиками.

Вони нещодавно представили вологонепроникні джинси Stay Dry Indigo: саме вони забезпечують тепло без ризику промокнути навіть під сильною зливою за рахунок особливостей матеріалу. А таких особливостей відразу дві. Перша – технологія виготовлення власне тканини L2X. Коли у бавовну додаються спеціальні “порожнисті волокна”, що забезпечують тепло - і вологоізоляцію. Згідно анонсу, ці волокна на 30% легші і міцніші за традиційний денім. Плюс підвищують еластичність, роблячи носіння штанів більш комфортним.

В якості бонусу – обробка джинсової тканини іонами срібла по технології Silvadur. Вона забезпечує антимікробну, антибактеріальну дію і перешкоджає появі запахів.

Друга заявлена особливість – гідрофобна обробка джинсів по технології Rainshield, в результаті чого матеріал набуває властивість відштовхувати потрапляючу на її поверхню вологу, бруд, жир, таким чином отримуючи своєрідний “щит”, що знижує кількість необхідних прань і забезпечує додатковий комфорт при носінні джинсів в сиру погоду.

Приховані листівці підвищують міцність штанів, як і потрійна прострочка у місцях особливої напруги. При цьому зовні вологонепроникні джинси Stay Dry Indigo виглядають цілком стандартними і практично нічим не відрізняються від класичних моделей. Хіба тільки в спекотну погоду носити їх буде не дуже зручно: в цьому випадку джинси будуть відчуватися як досить “паркі” – вони досить погано пропускають повітря.

Штани представлені у фірмовому онлайн-бутику Dish & Duer цінником $ 129 у великому виборі розмірів. Шиють ж їх традиційно за межами країни – на фабриці в Пакистані.

Якщо ви бажаєте вигідно купити дитячі джинси оптом, раджу скористатися на сайті giraf.net.ua вигідними пропозиціями від компанії «Жираф».