Shock Clock: розряд струму — запорука успіху пробудження

Перед сном ви накручуєте відразу кілька будильників? Просите друзів або родичів дзвонити вам вранці, щоб не проспати на роботу чи навчання? Тоді гаджет, який придумали ентузіасти з компанії Pavlok, точно для вас!

В сучасному небезпечному світі дуже важливо подбати про надійні засоби самозахисту. Шукайте тут електрошокери, компактні, ефективні, вони не тільки додадуть вам упевненості у разі випадкової зустрічі з підозрілими особами, а й чудово справляться з функцією відлякувача собак і інших небезпечних тварин.

Компанія Pavlok свого часу розробила браслет, що вражає людину електричним струмом, коли та повертається до своєї шкідливої звички паління. А тепер той же виробник збирається випустити годинник, головна властивість якого в принципі не змінилося. Тільки тепер Shock Clock вдаряє струмом не тоді, коли ви тягнетеся до сигарет, а рано вранці. На такому принципі дії заснований будильник, невеликий розряд якого точно розбудить вас!

Перший час користувач Shock Clock буде прокидатися саме від удару струмом. Але поступово мозок запам’ятає, що в певний час його чекають не найприємніші відчуття. В результаті ви навчитеся вставати в певний час вже без всякого стороннього втручання.

Годинник будуть поставлятися зі спеціальним додатком, в якому міститься вся суть Shock Clock. Пристрій являє собою будильник, який починає свою дію з обережного вібрування. Якщо це не змусило вас встати, починає звучати досить гучний сигнал. А якщо і після цього ви не скочили з ліжка, то на ваше зап’ястя надходить електричний розряд. І так до тих пір, поки ви не змусите себе піднятися.

Для збору коштів на виробництво Shock Clock використовується кампанія на Indiegogo. Однак запитувана сума дорівнює усього $1000, що дозволяє зробити висновок про те, що гроші у Pavlok вже є, а краудфандинговая кампанія запущена тільки в маркетингових цілях.

Існувати будуть дві версії годинника-шокера. Shock Clock буде включати в себе тільки будильник, але і вартість виявиться меншою ($99). Але одночасно у вересні компанія обіцяє випустити оригінальну версію хронометра Pavlok, наділену безліччю додаткових функцій. Купити її можна буде за $169. Однак весь набір функцій можуть отримати і Shock Clock — для цього в результаті краудфандингу необхідно зібрати мінімум $50 тисяч.

Необхідно зауважити, що виробником вказується фінальна вартість годинника. Проте в ході збору коштів попередньо замовити Shock Clock можна з пристойною знижкою!