Grid-It Wrap: оригінальний модульний чохол для мобільних пристроїв і не тільки

Нещодавно на ринку з'явився новий чохол для всілякого дріб'язку, у тому числі і для різноманітних мобільних гаджетів, з дуже незвичайним дизайном. Звертатися з таким аксесуаром досить легко і комфортно, а зберігати в ньому можна майже все що завгодно. У всякому разі, у цьому переконують автори розробки.

Майже кожен місяць на ринок виходить черговий «інноваційний» чохол для всілякого дріб’язку. Найчастіше такі чохли роблять для мобільних пристроїв, у тому числі планшетів, додаючи в них додаткові секції, кишені та відділення для різноманітних потрібних у повсякденному житті дрібничок. На жаль, більшість таких аксесуарів практично однакові і кожен новий зразок мало чим відрізняється від попереднього.

А зовсім недавно з’явився ще один досить цікавий чохол під назвою Grid-It Wrap, який, зміг зламати звичний стереотип. Як можна здогадатися з назви, створювався чохол під носіння в ньому планшета, як основного пристрою користувача. Вкласти в нього можна планшет майже будь-якого виробника і модифікації. Крім того, що чохол надає декілька рівнів захисту від механічних пошкоджень, вологи, пилу, води і інших подібних речей – нічого примітного в цій його частині немає.

Куди важливіше те, що чохол дозволяє крім планшета акуратно фіксувати найрізноманітніші пристрої, аксесуари та гаджети користувача. Ніяких вузьких, спеціальних відділень у цьому аксесуарі немає. Замість цього сумка має поверхню переплетених, перетягнутих щільних гумок, які власне і дозволяють фіксувати все що завгодно, будь то смартфон, годинник, окуляри, ручка, гарнітура або зарядний пристрій. Насправді, ніяких обмежень в цьому відношенні у чохла немає.

Розкривається цей чохол як книжка. Відділення для планшета закривається на блискавку. Аксесуар зроблений з міцної синтетичної тканини і не боїться поганої погоди. Вистояти зможе і проти значної частини механічних пошкоджень. Нарешті, не можна не згадати про те, що Grid-It Wrap дуже легко чиститься.