Razer Project Valerie — ігровий ноутбук з трьома дисплеями

Один екран в ігровому ноутбуці – добре, а три – ще краще! Напевно, саме так подумали інженери Razer, коли зайнялися розробкою Project Valerie – ігрового ноутбука з трьома складними екранами. Зробити повністю робочий зразок до CES 2017 компанія Razer не встигла, але керівництву, мабуть, так хотілося показати цей пристрій, що на стенд виставили прототип. І зі своїм завданням (показати принцип з'єднання і роботи трьох екранів) він впорався на відмінно!

На даному етапі Razer Project Valerie зовні дуже схожий на Razer Blade Pro, представлений в жовтні минулого року. Але тепер замість одного 17,3-дюймового екрану використовується три.

Інформації про дозвіл і загальну діагональ поки немає (не факт, що два інших теж будуть 17,3-дюймових). Та й, до речі, не факт, що фінальна версія Project Valerie буде виглядати саме так. Цілком можливо, Razer просто хотіла показати принцип роботи механізму, що з’єднує три екрани в один, і взяла для цього за основу перший ноутбук, який попався під руку. Є припущення, що фінальний зразок може виглядати зовсім інакше (не як Blade Pro).

Товщина прототипу становить 3,8 сантиметра, а важить ноутбук 5,4 кілограма.

Ідея використання трьох екранів, безумовно, дуже цікава, але чи потрібно це комусь у форматі ноутбука – те ще питання. Враховуючи, що той же Razer Blade Pro коштує 4000 доларів, цінник на Razer Project Valerie може виявитися взагалі космічним. Цілком можливо, що за ці гроші буде вигідніше зібрати ПК і купити окремо три монітора, але тоді про портативність мови взагалі не може бути. Правда, Razer Project Valerie у відкритому стані теж складно назвати портативним.

Замовляйте по найкращій вартості в інтернет-магазині ABC ноутбуки Asus, Acer, Lenovo, НР і інших відомих світових виробників.