Бейонсе продає рекламу на своєму Instagram за 1 млн. доларів

У наш час, коли кількість передплатників деяких зоряних Instagram зашкалює, а шанувальникам все цікавіше стає дізнатися, в яку марку одягнений їх кумир, ніж послухати його пісню. Тому все популярнішим стає розміщення реклами в тому ж самому Інстаграмі, та й інших соцмережах.

Звичайно, показати свій товар або послугу в профілі зірки, готової за скромну або не дуже плату гарантувати, що вона і сама цим користується, захоче кожен виробник. Напевно, саме тому багато хто так старанно набирають шанувальників і розвивають соцмережі, щоб заробляти десятки, сотні тисяч і навіть мільйони доларів на місяць, при цьому практично нічого не роблячи.

Так, нещодавно менеджери популярної співачки Бейонсе заявили, що один рекламний пост на її сторінці в Instagram коштує 1 млн. доларів. Це найвищі розцінки за подібні послуги в соціальних мережах. Навіть у актриси і співачки Селени Гомес, яка зібрала на 20 млн. більше передплатників в цьому сервісі, реклама коштує не так багато.

За даними аналітичного центру ’ Marie Analytics, піком популярності Бейонсе в Instagram стала світлина, на якій вона постає з кругленьким животиком. Таким чином вона повідомила своїм прихильникам, що очікує народження двійні. Тільки протягом перших 24 години скандальна фотка зібрала понад 6 мільйонів «лайків», що стало абсолютним рекордом для цієї соціальної мережі. Також співачка присутня в Facebook і Twitter. Незважаючи на те, що вона досить пасивно оновлює свої сторінки в цих соціальних мережах, щодня кількість її передплатників у них збільшується.

Нещодавно стало відомо, скільки заробляють на рекламі в Instagram сестри Кардашьян. Рекламний пост в профілі Кім (Kim Kardashian) коштує в два рази менше, ніж у Бейонсе, — 500 тисяч доларів. Сестри Кім Хлое (Khloé Kardashian) і Кортні (Kourtney Kardashian) заробляють на рекламі ще менше — по 250 тисяч доларів за пост.

Звичайно ж, вітчизняному підприємцю не під силу оплачувати такі астрономічні рекламні гонорари. Та й не треба, адже можна скористатися послугами рекламного агентства Advertising Art, за досить доступну вартість ви отримаєте ефективну, креативну рекламу на любому носії, а також інші рекламні послуги під ключ.

Цікавий факт: за даними соціологів, участь в рекламі популярної особистості привертає до продаваного продукту на 35% більше уваги споживчої аудиторії. Знаменитості теж не проти заробити на рекламі: за хвилинний ролик «обличчя» компанії-виробника може стати багатшим на кілька мільйонів доларів США. Актриса Скарлетт Йоханссон стала найбільш високооплачуваним «послом» косметичної марки L’oreal, заробивши на рекламі бренду близько 4 000 000 доларів США. До речі, попередниці акторки Бейонсе Ноулз і Міла Йовович обмежилися куди більш скромними гонорарами.

У 2006 році голлівудська актриса Демі Мур заробила на рекламі колекцій модного будинку Versace 10 300 000 доларів США. Її чоловік – актор Ештон Катчер – в 2011 році уклав контракт з бразильським брендом Colcci, склавши пару з супермоделлю Алессандра Амбросіо. Демі також є обличчям цієї марки, але воліє працювати окремо від свого партнера.

Співачка Брітні Спірс все рідше тішить шанувальників новими альбомами, але з захватом знімається в рекламі. У різний час дівчина була обличчям торгових марок Pepsi, candie’s і власних ароматів, що випускаються косметичним холдингом Elizabeth Arden.