«Прощавайте, комплекси!»: контейнер, який позбавить взуття неприємного запаху

Якщо б кожен з нас поставив собі за мету скласти список найбільш найнеприємніших запахів у світі, тонкий амбре кросівок після довгого тренування або цілого дня на ногах напевно увійшов би в першу десятку. Як мінімум. Сумно, але впоратися з цією дрібною, але досить прикрою проблемою не так вже й просто. Хоча рішення є. Наприклад, цей крутий контейнер для зберігання взуття. Сам чистить, освіжає і усуває будь-які неприємні запахи!

Потіють всі, навіть найделікатніші принцеси. Але в більшості випадків саме неприємний запах від шкарпеток і взуття приносить найбільшу незручність. Як самому «носієві», так і оточуючим. І навіть интернет-магазин Stilno Modno з його чудовою новою колекцією брендового чоловічого взуття “Весна-Літо 2017” не зможе позбавити цієї проблеми - ну ніяк не попреш проти людської фізіології!

У групі «підвищеного ризику» – спортсмени. Хто хоч раз знімав кросівки після довгої тренування і при цьому не затримував дихання – той зрозуміє. Допомогти їм і всьому людству (у всякому разі, близькому оточенню) покликаний чудовий американський винахід під назвою Stinkboss. Це, напевно, найоригінальніший контейнер для взуття з усіх, що ви бачили!

Stinkboss не тільки допомагає компактно зберігати взуття. Він сам його чистить і дезодорує. При тому без води і мила. Принцип дії – в комбінації помірної температури (21 градус Цельсія) і озонування. Тепло висушує зайвий піт і вологу, а озон працює в якості потужного природного дезодоранту, вбиваючи бактерії – причину неприємного запаху. Таке собі професійне провітрювання получається.

Достатньо просто завантажити взуття в контейнер, натиснути на кнопку і забути про нього десь на годинку. До речі, з допомогою Stinkboss можна провести тотальну дезінфекцію-дезодорування не тільки пари кросівок або туфель, але так само будь-спортивного спорядження і навіть велосипедного шолома.

Здається, скоро проблема «незручного» запаху буде вирішена всерйоз і назавжди. А до того часу, поки чудо-контейнер Stinkboss не побачить широкого споживача можна дати пару дієвих порад. Усунути будь-які неприємні запахи із взуття допоможе перекис водню. Для цього внутрішню поверхню черевиків і туфель потрібно ретельно обробити ватним тампоном, змоченим в перекису. Такий прийом дозволить позбутися не тільки від неприємних запахів, але і від шкідливих бактерій, які його викликають.

А от легко позбавити бруду делікатне замшеве взуття допоможе звичайна пара. Просто деякий час потрібно потримати виріб над каструлькою, чи іншою ємністю з киплячою водою, а після почистити спеціальною щіточкою.