Чарівні троянди в стилі Bella Rose від Forever Rose

Класичний букет квітів як універсальний жіночий подарунок зазнає в останні роки все більше змін. В ньому з'являються сині троянди та інші бутони незвичайних відтінків – аж до золотих і райдужних. А термін життя натуральних живих квітів, завдяки новим методикам їх обробки, навчилися подовжувати до року і навіть більше: як у випадку з букетами і оригінальними квітковими композиціями від нью-йоркського салону Venus Et Fleur, про які ми розповідали раніше.

Растения привносят в наш дом замечательную атмосферу свежести, радости единения с природой, они являются замечательным дополнением эксклюзивного дизайна интерьера как жилого, так и офисного помещения. Вашему вниманию каталог комнатных растений на сайте Greensad.ua, здесь собраны лучшие образцы декоративно-лиственных, плодовых, луковичных, цветочных комнатных растений, кактусов и сукулентов.

Окремої уваги заслуговують тематичні рішення за мотивами популярних фільмів і казок. І тут прикладом є квіти від британської флористичної компанії Forever Rose London, оформлені по фільму “Красуня і Чудовисько”. Казкова кінострічка Beauty and the Beast, що вийшла нещодавно на екрани, багатьом запам’яталася оригінальним оформленням чарівної квітки – ніжної троянди, укладеної в скляну колбу. Саме ця квітка зв’язала долю перетвореного злою відьмою в чудовисько головного героя і юної красуні Белль, котра зуміла полюбити його навіть в такому вигляді.

Саме ця троянда стала прикладом для стилістів Forever Rose London, які запропонували своїм клієнтам квіти в подібному оформленні як зворушливий і романтичний подарунок. В ідентичному варіанті – з одним бутоном під невеликою скляною колбою, або у вигляді витончених композицій з декількох бутонів, також у різних форматах: із стеблами і листям або зібраними фігурками тільки з квіткових головок.

Використовувані для композицій у стилі Bella Rose квіти, згідно анонсу, вирощуються на багатих мінералами вулканічних грунтах Еквадору в Південній Америці. Це робить пелюстки бутонів “в десять разів товщими і в п’ять разів більшими за будь-які інші квіти, доступні на ринку”, а в поєднанні зі спеціальною обробкою забезпечується чарівність і свіжість троянд протягом трьох років мінімум!

Розробники навіть обіцяють, що при належному догляді їх композиції в стилі Bella Rose простоять і набагато довше, дозволяючи милуватися красою троянд вибраних відтінків – а їх майже 30, і не витрачати гроші на купівлю нових, свіжих букетів.

Правда, і обійдеться купівля квітів у стилістиці “Красуні і Чудовиська” від флористів Forever Rose London в солідну суму. Ціна найскромніших і лаконічних композицій з одного бутона під колбою висотою 30 см починається від $200 – $400. І досягає, у випадку з найрозкішнішими букетами з великої кількості яскравих пишних троянд, у нескромних $4000.

До речі, свій розвиток флористична компанія Forever Rose London отримала, оформляючи ексклюзивні квіткові композиції для британської королівської сім’ї, прикрашаючи ними обстановку багатьох європейських замків. А тепер роботи британських майстрів, включаючи троянди під скляним ковпаком за мотивами “Красуні і Чудовиська”, стали затребувані і в країнах Близького Сходу.