Рюкзак ClickPack Pro надійно захистить від злодіїв

Вміст рюкзаків сучасної молоді – це, як правило, дороговартісні речі. У них можна знайти ноутбуки, планшети, смартфони, відеокамери і інші гаджети. Але все це ви носите у себе за спиною, не бачачи, що відбувається з вашим цінним вантажем.

Зараз існує величезний вибір пропозицій аксесуарів для школярів, але чи всі вони відповідають все зростаючим вимогам функціональності, комфорту, естетики, довговічності? Не спокушайтеся на сумнівні пропозиції, ось тут https://podushka.com.ua/ru/shkolnye_ryukzaki.html ви зможете придбати дійсно якісні рюкзаки, та інші шкільні товари від відомих вітчизняних та зарубіжних виробників. До речі, саме зараз у магазині “Подушка” тривають розпродажі, до 30% знижки!

На жаль, кишенькові злодії все ще «працюють» на вулицях, у громадських місцях і в транспорті. А обчистити рюкзак для них – простіше простого. Господар може годинами носити його на плечах, навіть не підозрюючи, що звідти зникла найдорожча частина вантажу. Таку проблему взялися вирішувати професіонали компанії Korin Design, які створили рюкзак  спеціально для таких користувачів.

ClickPack Pro - ваш рюкзак у цілковитій безпеці!

Родзинкою нового рюкзака ClickPack Pro є те, що в нього вбудована своєрідна “протиугінна система”. Творці захисного рюкзака оновленого покоління ClickPack Pro запевняють, що матеріал, з якого він виготовлений, є дуже надійним, його досить важко пошкодити звичайним ножем, і він вологостійкий. Сумка виконана з особливої тканини, яку вкрай важко розрізати звичайним ножем. Крім того, вона захищає вміст від води у разі дощу або інших несподіваних подій.

Також в ClickPack Pro є кріплення для парасольки, світловідбивачі, відділення для кредитних карток, а всередині вшитий портативний акумулятор для зарядки телефону. Головне відділення закривається за допомогою кодового замка. Якщо ж користувач ставить рюкзак поруч з собою в поїзді або просто десь на вулиці, то є можливість прив’язати його за допомогою спеціального троса.

Чохли “антизлодій” для рюкзаків і сумок Option Pack Save Cover

А ось ще одна розробка Option Pack Save Cover – це спеціальний тканинний чохол “антизлодій” для рюкзаків і сумок. Він не лише надійно блокує доступ до всіх блискавок і застібок, що особливо актуально в транспорті. Лямка Save Cover за пару рухів перетворюється на міцне кріплення, яке можна зачепити за ніжку крісла, лавки або шезлонга на пляжі. І тим самим посилити захист. Навіть, якщо вам доведеться відійти на хвилину, залишивши речі без нагляду.

Логічне запитання: а що, якщо грабіжник захоче просто відрізати лямку? У дизайнерів є відповідь: Save Cover виготовлений з Uhmwpe (високомолекулярного поліетилену високої щільності), який в два рази міцніше кевлара. Матеріал не боїться ножів, ножиць або кусачок. А ще дощу та інших погодних негараздів.