Puzzle Keyboard: збери свою клавіатуру!

Останнім часом кількість всіляких різноманітних клавіатур, які придумувалися дизайнерами для вибагливих користувачів, стрімко зростає. Втім, навіть незважаючи на подібне різноманіття, все одно знаходяться користувачі, які скаржаться на те, що не можуть знайти для себе гаджет, який би повністю припав їм до смаку.

То клавіатура занадто велика, то дуже маленька, то незручно розташовані кнопки або ж не вистачає підсвічування, а так само може не влаштовувати форма, колір і взагалі “щось не те”. Що зробиш, скільки людей – стільки смаків, вимог і уподобань. Хоча, оцінивши пропозиції інтернет-магазину SVEN ДНЕПР, а там дійсно дуже багато різноманітних сучасних клавіатур і інших комп’ютерних аксесуарів, кожен знайде найбільш підходячу саме для своїх індивідуальних потреб модель.

А ось молодий дизайнер з Китаю Wan Fu Chun (Ван Фу Чунь) створив абсолютно інноваційний концепт клавіатури, яку створено за принципом “зроби сам”, що отримала назву Puzzle Keyboard.

Тепер же, всі подібні “неприємності” можуть бути вирішені, що називається, одним махом, і все завдяки інноваційному винаходу, який зможе стати наступним етапом розвитку клавіатур.

Клавіатура-пазл, представляє собою клавіатуру, що складається з набору клавіш і дозволяє розмістити ці клавіші з літерами і цифрами не тільки “стандартної” послідовності, але і в тій, яка б була зручна безпосередньо власнику клавіатури, або ж виконати формування клавіатури лише тими елементами, що використовуються її власником, видаливши при цьому непотрібні кнопки.

Для прикладу, можна прибрати з клавіатури кнопку “Caps Lock” щоб запобігти її мимовільному натисканню з подальшим переходом на титульний шрифт. Так само, цілком можуть збивати з пантелику і численні F-кнопки, розташовані зверху клавіатури і які можуть бути видалені з клавіатури, призначеної для недосвідченого користувача для того, що б не бентежити їх наявністю.

Концептуальний варіант клавіатури Puzzle Keyboard допоможе не тільки підпорядкувати собі клавіатуру, маючи можливість відсортовувати “непотрібні” кнопки або ж вибудовувати їх у відповідності із власними уподобаннями. Цікаво, що за допомогою цієї клавіатури можна виконувати підключення не тільки до стаціонарного комп’ютера, але так само і до мобільних пристроїв, таких як планшети або нетбуки. Так само, клавіатура Puzzle Keyboard може виконувати і функцію пульта дистанційного керування.

Варто зазначити, що цей незвичайний гаджет не тільки викликав величезний інтерес з боку своїх потенційних власників, але ще і приніс перемогу своєму авторові на авторитетному конкурсі Red Dot design.