Нестримна фантазія при мінімумі фінансових вкладень — стрічки і тканини у весільному інтер’єрі

Напевно багато людей, готуючись до весілля, скептично посміхаються про себе: «Ну і де ж взяти стільки грошей на всі ці дорожезні квіткові або вінтажні елементи декору?» Так ось, існують чудові ідеї: прості у виконанні, оригінальні і які не вимагають значних фінансових витрат. Сьогодні ми поговоримо про прикраси залу, зокрема оздоблення стільців стрічками або тканиною у відповідності зі стилем і палітрою оформлення вашого свята.

Використовувати їх можна абсолютно по-різному: оновити однотонне сидіння, виділити місця молодят, прикрасити сходи і ніжки столів, декорувати люстру і сцену. Тільки ваша уява дозволить втілити в життя всі задуми.

Стрічка – чудовий декоративний елемент, який завжди можна додати на спинку. При цьому кожен тип привносить свій шарм – широкі, вузькі, однотонні, змішані. Будь-який варіант хороший по-своєму! На наших фотографіях представлені в основному оздоблення стільців, але ви можете піти набагато далі. До речі, багато чудових ідей весільного декору пропонує Арт-Студія Оригінал, ось її сторінка, погодьтесь, дуже яскраво, красиво і креативно!

Кольорові стрічки ідеальні для виїзної церемонії і банкету на відкритому повітрі. Вони колишуться від будь-якого подиху вітерця, надають легкості і в той же час урочистості обстановці.

Багато можливостей оригінального оформлення надають квіти. Починаючи з об’ємних квіткових гірлянд або куль і закінчуючи крихітними букетиками. Наприклад, ось така скляна баночка перевита мотузкою. Погодьтесь, виглядає дуже мило!

Оздоблення сидінь тканиною миттєво прикрасить будь-зал і не залишить ні в кого і тіні сумніву: тут выдбуваєтья дійсно стильне, оригінальне весілля!