Розумний бюстгальтер, який стежить за жіночим здоров’ям і допоможе впоратися зі стресом

Хто з нас не хоче бути здоровим? Ось тільки коли щось раптом заболить і почне турбувати, далеко не всі відразу ж звернуться до лікаря. "Потерплю, може, саме пройде" - знайоме, правда? Що вже говорити про візити до лікаря з метою профілактичних перевірок. Не дивно, що винахідливі уми вигадують все більше гаджетів, які стежать за здоров'ям нон-стоп, але в непомітному «фоновому» режимі. Зовсім, як ось цей "розумний" бюстгальтер.

Що є запорукою міцного здоров’я? Відповідь на це питання давно знайшли йоги. На їхню думку, здоров’я починається з правильного глибокого дихання. Воно налагоджує серцевий ритм і тим самим циркуляцію крові. А на дихання, у свою чергу, багато в чому впливає наша постава і положення тіла. Ось і виходить ключове тріо: «подих, серце-поза». Саме цей здоровий принцип взяли за основу творці унікального бюстгальтера Vitali. Він завжди стежить за жіночим самопочуттям, скануючи три найголовніших нюанси в режимі нон-стоп. Не знаю, чи добре він справляється зі своєю основною функцією, як ось комфортна, красива брендова білизна, представлена на сайті http://opt-belya.com/, втім, як стверджують самі розробники - за даним дамським аксесуаром світле майбутнє. 

Вся справа у тому, що Vitali – це не просто дуже зручний бюстгальтер. Хоча, за відгуками реальних покупців, цей топ дійсно забезпечує відмінну, і м’яку підтримку і під час занять спортом, і в повсякденному носінні. Головна його “фішка” - система сенсорів і спеціальний монітор GEM, які разом відстежують три найважливіших для здоров’я параметри: частоту серцевого ритму, дихання та положення тіла в просторі.

Vitali завжди стежить за своєю господинею. Як тільки її серцевий ритм різко частішає, на смартфон відразу ж приходить повідомлення з нагадуванням зробити глибокий вдих. І Vitali не заспокоїться, поки пульс господині не прийде в норму. Те ж саме відбувається і в тому випадку, якщо володарка топа довго сидить, згорбившись, або в іншому незручному становищі. Повідомлення нагадає випрямити спину. Прямо як турботлива мама, яка завжди поруч!

Таким чином цей високотехнологічний топ допомагає ефективно впоратися зі стресом, а заодно і підтягнути здоров’я в цілому. Все як у справжній йозі, котра стає все білш популярною по всьому світі.

Проект розумного бюстгальтера на початку весни успішно стартував на відомому сервісі колективного фінансування kickstarter і в короткі терміни вже зібрав більшу частину необхідної суми. Так що, будемо надіятись, скоро Vitali оселиться в білизняній шафі багатьох наших дівчат і жінок, котрі звикли дбати і про комфорт, і про свій бездоганний зовнішній вигляд і про своє здоров’я.