Найхимерніші автомобілі Шанхайського автосалону

Кожен рік у Шанхаї проходить свій мотор-шоу, на якому виробники зі всієї Піднебесної показують свої новинки. Захід цей авторитетний і вже давно став однією з найважливіших подій для виробників, дизайнерів і конструкторів авто. Досить згадати, що саме шанхайський автосалон, на сьогоднішній день є найбільшим подібним заходом в Азії. Цей огляд про найхимерніші новинки, які представили публіці на цьогорічному автошоу.

Інтернет-магазин https://dragonparts.com.ua/ пропонує оригінальні запчастини до Chery, Geely, Great Wall і інших популярних марок китайських авто. Гарантія якості, професійна консультативна допомога, доступні ціни.

Китайський “гелік”

Даний концепт від BAIC (фото вгорі) вже встигли прозвати в народі китайським “геліком”. Можна сказати, що це дуже груба переробка і наслідування німецького Gelandewagen від Mercedes-Benz . Тепер цей концепт доступний і на базі моделі BJ80. Представники німецького автопрому відреагували на черговий клон з іронією. Що ж стосується броньовика, то крім значного кузова він обзавівся ще й більш комфортабельним салоном на 4 чоловік.

”Літаючий” тягач

Китайська компанія JMC представила на шанхайському автосалоні свій власний тягач, який має досить незвичайний дизайн, прямо кажучи, гоночний. Складається враження, що цей тягач повинен дуже швидко їздити! Втім, насправді нереально висока швидкість цієї машини залишається тільки у фантазіях конструкторів і концептуальних дизайнерів.


”Дорога люті”

Кінець світу – це подія, яка навряд чи може бути в інтересах будь-якої комерційної компанії на нашій планеті. У той же час, є багато компаній, що намагаються на цьому добре заробити! Однією з них є китайський автовиробник Leopaard, який показав на автосалоні в Шанхаї свій новий концепт CT7, пікап, створений спеціально на випадок краху сучасної цивілізації.


Коліс багато не буває

Широко відома китайська компанія Warrior Motor показала на салоні кастомный Jeep Wrangler, який отримав відразу шість коліс! Варто додати, що компанія робить вельми цікаві зразки на базі різних моделей автомобілів. Деякі з них абсолютно безглузді, але є і дійсно класні, високоефективні види глибокої модернізації.


Танк-автомобіль

Компанія Maxus змінила за свою історію багато господарів. Тепер вона належить китайському концерну SAIC. Забавно, але тільки під керівництвом вихідців з Піднебесної, виробник добився успіхів. Регулярно радує різними вантажівками і позашляховиками середнього класу. Іноді радує ось такими кумедними концептами всюдиходів на гусеницях, створених на базі позашляховика.