Сейф Döttling Fortress: розкіш і безпека в одному флаконі

Особистий успіх в бізнесі створює безліч причин для замаху сумнівних осіб на вашу готівку. Як вберегти свої гроші від зловмисників? У цьому чудово допоможе броньований сейф Fortress (у перекладі на українську мову означає фортеця) від німецької компанії Döttling (Döttling Fortress). Компанією заявлено, що «Фортеця» є найбільш безпечними з усіх сейфів у світі. До цього можна додати чудовий зовнішній дизайн і дорогу обробку.

Лімітована серія цих ексклюзивних виробів доступна в сертифікованих класах безпеки від VdS/EN 3 до VdS/EN 5. Сейф був розроблений для зберігання розкішних аксесуарів: від брендових годинників до ювелірних прикрас і колекцій сигар. Зовнішня м’яка оббивка зі шкіри теляти високонадійного сейфа, випуск якого обмежений 10 екземплярами в кожному класі безпеки, являє собою поєднання максимальної універсальності і розкоші.

Серед його функцій вважаються вісім годинникових обертових тримачів на основі спеціально розробленого програмного забезпечення, яке індивідуально контролює кожен з них. На додаток до нескінченного і регульованого числа обертів, можна також встановити напрям обертання – вліво, вправо, або в обидві сторони.

Ще однією особливістю є хьюмідор, виготовлений з натурального іспанського кедра з електронною системою зволоження. Гігрометр і барометр Wempe інформують власника сейфа про вологість і тиск повітря всередині сейфа Fortress. І, не в останню чергу, верхня секція Fortress об’єднує двохстулчастий сейф Colosimo, пропонуючи додатковий простір для шести годинників.

Як і всі вироби Döttling, сейф Fortress доступний в різних конфігураціях і колірних комбінаціях за запитом.

Крім захисту сейф надає почуття гордості у тому, що його власником є саме ви. Адже такий засіб безпеки вартістю $128 000 доступний далеко не кожному. Якщо вам не потрібен додатковий захист для важливих документів або готівки, то сейф можна придбати просто заради краси і підтримки відповідного статусу. Погодьтесь, така розкішна броньована шафа завжди справить дійсно незабутнє враження.

В інтернет-магазині http://safelock.com.ua/oruzhejnye.html ви зможете по доступній вартості придбати надійні збройові сейфи і шафи відомих виробників.