Намалюй свою піцу з «Paint Your Pizza»

Напевно, неможливо знайти таке місто, в якому б продавалася піца, але не користувалася широким попитом. Навпаки, ця унікальна, ситна і смачна страва до душі кожному, хто її хоч раз скоштував. Тим більше враховуючи, що начинка в піці може бути найрізноманітнішою – від екзотичних фруктів до різноманітних сортів м'яса, риби і овочів, так що для кожного знайдеться який-небудь свій підходящий варіант.

І для підприємців, що займаються її продажем це, з одного боку, добре. Але ось тільки що робити, коли навколо тебе з’являються ще десятки різних фірм, які також вирішують заробити на настільки популярній страві? Звичайно ж, найголовніше це смак, всі сумніви на рахунок вибору зникають, коли вам по першому ж дзвінку привозять додому чи в офіс ось таке смачне чудо - пицца с беконом від «ПИЦЦА САН», без сумніву, такий продукт поза всякою конкуренцією! Причому як по смаковим якостям, так і по ціні.

А ще доводиться якимось чином свою звичну торгівлю перетворювати в незвичайний бізнес, щоб виділитися на тлі конкурентів. Власне, саме так і вчинили герої нашої сьогоднішньої статті – художник Йонас Лунд і власники популярної в Нью-Йорку мережі піцерій під назвою Famous Original ray’s Pizza.

На перший погляд, співпраця «дитя мистецтва» і, грубо кажучи, кухарів здається досить несподіваною – ну як їх види діяльності можуть перетинатися між собою?! А ось можуть, як виявилося. Адже кулінарія – це теж в певному роді мистецтво. І піца в ньому цілком може виступати в ролі полотна – нехай і їстівного.

Саме таку ідею подав Йонас господарям піцерії. А саме – щоб у клієнтів була можливість самостійно створювати візуальний дизайн своєї піци, а кухарі б за допомогою різних інгредієнтів вже втілювали бажаний вами малюнок на ній. Ідея припала до смаку (у всіх сенсах слова) аудиторії, в результаті чого з’явився успішний проект «Paint Your Pizza» («Намалюй свою піцу»), зі своїм власний сайтом.

Як же працює ця незвичайна послуга? Клієнтові потрібно зайти на спеціальну сторінку офіційного сайту «Paint Your Pizza», де в передбаченому віконці намалювати свій ескіз піци – це може бути обличчя, картина, абстрактна фігура, тварина і т. д. При цьому зовсім не обов’язково володіти художніми навичками – за допомогою спеціальної кисті і простих мазків нею, свій дизайн може створити кожен.

Коли ескіз буде закінчений, ви надсилаєте його і чекаєте, коли до вашої домівки, чи робочого місця буде доставлений продукт вашої ж індивідуальної неповторної творчості. В крайньому випадку, навіть якщо ви не знаєте, що намалювати, у вас є можливість вибрати який-небудь із сотень вже намальованих іншими клієнтами ескізів, що відображаються на сайті. А серед них чого тільки не зустрінеш – від знака долара до портрета Мони Лізи.

Що стосується вартості «художньої» піци, то вона помітно вища ціни за традиційний аналог і становить від 31$ до 64$ (в залежності від складності малюнка, і бажаних інгредієнтів). Однак місцева аудиторія настільки полюбила цей оригінальний продукт, що з радістю готова платити за нього втридорога.