Як організувати ідеальний корпоратив?

Корпоративні заходи користуються популярністю незалежно від масштабів компанії і кількості співробітників. Навіть невеликі колективи люблять відпочивати поза офісом, спілкуватися на не пов'язані з роботою теми і веселитися. Створити чудовий настрій для своїх колег ви зможете з легкістю, якщо дізнаєтеся основні етапи планування корпоративної вечірки.

Місце і час

Найоптимальнішим варіантом буде проведення корпоративу поза стінами офісу, ввечері після робочого дня. Звичайно, ідеальний день – це п’ятниця. Підберіть просторий, але в теж час затишний ресторан або кафе з великою кількістю вільного місця, танцполом та невеличкою сценою. А ось ще один чудовий варіант: скористайтесь тут послугою від кейтерінгової компанії «Yes!Catering», корпоратив погожої днини на свіжому повітрі, організований професіоналами, які подбають, щоб все (страви, розваги, комфортне розташування, тощо) відбулося на вищому рівні -  що може бути краще!

Бюджет

Обов’язково обговоріть з керівництвом бюджет заходу і всі важливі деталі, що стосуються фінансових питань. Складіть кошторис попередніх витрат, куди необхідно включити кілька основних пунктів – оренду ресторану, вартість фуршету, гонорар артистів, транспортні витрати.

Тема і стиль

Об’єднайте захід спільною темою, у разі, якщо це не новорічне свято чи свято, приурочене до особливої дати компанії. У теплу пору року можна організувати невеликі спортивні змагання або провести своєрідний турнір перед фуршетом і розважальною частиною. Тематика може бути будь-якою - від поважного стриманого балу-маскараду, до яскравої гамірної молодіжної вечірки.

Частування

Банкети на корпоративі – не найвдаліший варіант, так як вони обмежують можливість спілкування і постійного контакту співробітників між собою. Вибирайте фуршет або шведський стіл з легкими закусками і напоями. Десерт можна замінити фруктами.

Розважальна програма

Обов’язковою частиною будь-якого корпоративу буде розважальна частина, яка багато в чому залежить від формату заходу, спільного бюджету, кількості гостей і фантазії організаторів. Хорошою ідеєю буде запросити ведучого, який допоможе скласти цікавий сценарій і безпосередньо провести сам корпоратив. В якості подарунка для ваших колег може виступити запальна кавер-група або професійні танцюристи проведуть майстер-клас з основних видів сучасних танців.

Підібрати різноманітних виконавців ви зможете на спеціалізований сайтах івент-агентств. Це швидко, зручно, дозволить вам зв’язатися з великою кількістю артистів і поспілкуватися безпосередньо.