Кредит онлайн: особливості отримання та переваги

Гроші можуть знадобитися в будь-який момент. Варіантом вирішення проблеми стане кредит онлайн без тривалих процедур оформлення та паперових розглядів. Позики видаються як в банку, так і в МФО. Досить заповнити заявку, відправити її через інтернет, дочекатися позитивного рішення і отримати гроші.

Де отримати короткострокову позику

Громадяни можуть звернутися в банк або МФО, де умови кредитування підходять більше. Потрібно ознайомитися з умовами договору, проаналізувати розмір ставки, вивчити список необхідних документів. У мікрофінансових компаніях, зокрема в SOS KREDIT, кредит на карту отримати простіше, у цьому ви можете переконатися тут. У 90% випадках схвалюються навіть заявки від громадян з негативною кредитною історією. Офіційне працевлаштування не обов’язково, а для підтвердження платоспроможності слід вказати відомості про будь-яких доходи.

Вимоги до позичальників

Головним документом, на підставі якого переводиться позика на карту, є паспорт. Одне з важливий умов - наявність громадянства і реєстрації. Вік клієнтів - від 18 до 70 років, тому заявку можуть подавати навіть пенсіонери і студенти. Будуть потрібні скани документів, які додаються до анкети. Також вказується адреса електронної пошти та діючий номер телефону.

Способи видачі позики

Позичальники можуть вибрати зручний спосіб отримання коштів - кредит готівкою або за допомогою перерахування на карту. У першому випадку після схвалення заявки доведеться звертатися в офіс. Послуга доступна тільки в робочий час і по буднях. Деякі МФО практикують кур’єрську доставку грошей додому, але така пропозиція доступна тільки жителям великих міст.

Найзручніший варіант - переказ коштів на карту:

- достатньо заповнити заявку, дочекатися розгляду за 15-20 хвилин, а в разі її схвалення гроші можна отримати за годину;
- послуга доступна в святкові і вихідні дні;
- відправити заявку можна в будь-який час.

Плюси і мінуси мікрокредитування

Одна з переваг співпраці з МФО - прозорість. Клієнтам не доведеться оплачувати комісії. Порахувати розмір переплати можна самостійно за допомогою спеціального калькулятора. Громадяни отримують можливість коригувати термін погашення і суму. Не доведеться підтверджувати факт працевлаштування, оформляти довідку про доходи, збирати інші документи.

До мінусів відноситься незначний термін кредитування, обмеження максимального ліміту, високі процентні ставки. Позику доведеться погасити вже через місяць.