Мультитул для городника: набір інструментів, який кидає виклик переповненим коморам

Сезон польових робіт в самому розпалі, а значить - саме час подумати про те, щоб обзавестися новеньким інструментами для дачної ділянки. Сучасні технології та інноваційні дизайнерські рішення дозволяють купити всього один інструмент замість чотирьох, заощадивши гроші і місце в сараї.

Сьогодні на ринку можна знайти найдивовижніші «мультитули». У них вдається поєднати десятки викруток і ключів, пасатижів і ножів, пилок, виколоток, «колупалок», голок, пінцетів і багатьох інших речей різного ступеня потрібності. На жаль, усе це чудове різноманіття інструментів в масі своїй однотипні і спрямовані на вирішення одних і тих же «базових» побутових проблем. Сьогодні ж мова піде про досить специфічний набір інструментів, якщо не «вузькому», а саме про мультитул для саду та городу.

Кожен дачник знає, як необхідні лопати, граблі, коси та інші подібні інструменти. На жаль, навіть якщо тримати їх у спеціальному сараї або комори, всі вони займають дуже багато місця. Та й утримувати їх у належному стані вельми складно. Цю проблему покликаний вирішити унікальний набір «The Handler». Звичайно, такий інструмент згодиться для присадибної чи дачної ділянки, а для серйозних фермерських господарств на сайті ugtehagro.net компанії «Югтехагро» представлено широкий асортимент техніки і приспосіблень для вирощування, догляду і збирання різноманітних сільськогосподарських культур.

Отже, в основі всього набору «The Handler» лежить зручна і неймовірно міцна ручка або держак. Зроблена вона з надійних сучасних матеріалів, має ергономічну ручку, яку при необхідності можна зняти (в якості основних матеріалів використовувалися склопластик і нейлон). Тим не менш, працювати з ручкою (особливо копати) буде на порядок зручніше.

Вся суть набору в тому, що на одне єдино древко може бути за вибором дачника надіто чотири інструменти, само собою не одночасно. Однак, це набагато краще, ніж возитися з чотирма повнорозмірними інструментами. Найголовніше, що все це дуже зручно зберігати, носити, транспортувати на автомобілі. Насадки ж переставляються швидко і без будь-яких труднощів, надійно фіксуються і надалі не викликають ніяких проблем.

В чудовий набір Handler (назва якого, до речі, походить від слова «рукоятка») входить сталева класична лопата, граблі двох видів і зручна щітка. Варто також додати, що в наборі крім самих інструментів є ще і набір кріплень, який дозволить розташувати все це на стіні балкона, сараю, веранди або комори.