Клавіатура lofree як нове слово у друкуванні

Якщо дизайн і естетика 21-го століття наводить на вас тугу і хочеться чогось нового і оригінального, клавіатура від компанії Lofree саме для вас. Дане рішення поєднує елементи минулого з сучасними досягненнями та інноваціями.

Пристрій позиціонується виробником як перша механічна клавіатура, дизайн якої натхненний друкарськими машинками - такий собі елегантний погляд на минуле. Чим же унікальна Lofree? Перш за все, це механічна клавіатура. Клавіші тут зроблені як в друкарській машинці, при цьому вам не доведеться турбуватися про їх застрягання.

По-друге, клавіатура бездротова і призначена для комп’ютерів Apple, тому не доведеться перенавчатися набирати текст тільки тому, що ви хочете повернутися на кілька десятиліть назад. Додайте сюди підсвічування клавіш, оригінальну форму кнопок, кілька варіантів забарвлення, і ви отримаєте клавіатуру, якій немає аналогів на ринку.

Lofree дозволяє працювати одночасно з трьома пристроями, легко перемикаючись між ними окремою клавішею. Клавіатура підтримує три рівні підсвічування і працює в автономному режимі до 15 місяців без використання підсвічування і до 30 днів при 100% яскравості.

Збір коштів на випуск Lofree ведеться на сайті Indiegogo. На момент підготовки поста розробники зібрали понад $ 275 000 замість необхідних $ 10 000. Перші покупці зможуть придбати клавіатуру за $ 75. Продажі аксесуара почнуться в липні за ціною $ 99.

Варто зауважити, що щось подібне раніше презентувала компанія Nanoxia. Іноді вона надає своїм виробам досить футуристичного вигляду, але з останньою новинкою вона вирішила повернути час назад і звернулася до перевіреного століттями дизайну. Йдеться про клавіатуру Nanoxia Ncore Retro, виконану в стилістиці ранніх друкарських машинок зі своїми круглими, піднятими над корпусом клавішами

Клавіатура механічна, використовуються перемикачі Kailh White, а самі клавіші можна знімати для заміни або очищення. Термін служби перемикачів оцінений в 70 млн натиснень, вони пропонують чітко виражену фіксацію натискання. Важливою і рідкісною перевагою Nanoxia Ncore Retro є водонепроникний дизайн, що дозволяє швидко повернути виріб до первісного вигляду. Корпус повністю виготовлений із пластику, але його торці імітують хромовану обробку.