Відрізаємо зайве: найактуальніші стрижки цього літа і кому вони підходять

Напевно, кожна жінка ще зі шкільної лави вивела для себе формулу: літо - найкращий час для змін в іміджі. Від дрібних до кардинальних. По-перше, спека і буйство природи так і підбурюють до експериментів. А, по-друге, якщо щось піде не так, в запасі завжди є якщо не три місяці канікул, то хоча б пару тижнів відпустки на роботу над помилками. Так що, милі леді, якщо ви давно мріяли про нову стрижку - зараз саме час. А стилісти підкажуть, на що звернути пильну увагу цього літа.

Літо, яке впевнено наближається і ось-ось вступить в свої законні календарні права, явно буде спекотним. А як ще пояснити бажання топ-стилістів помітно вкоротити волосся своїм зоряним підопічним?

Стрижки середньої довжини стануть явними фаворитами на найближчі місяці. Чим, з одного боку, помітно полегшать життя дівчатам. А, з іншого, підкинуть клопоту. Адже на перший план виходить укладання. Так що, панночки, запасайтеся засобами для стайлінгу і набирайтеся ідей-натхнення на прикладі цих зоряних красунь.

«Боб» до плеча

Така стрижка - ледь не головний тренд майбутнього літа. Адже вона з легкістю додасть волоссю відсутній обсяг, створить відчуття динаміки і руху, а заодно просто заощадить час на миття голови.

Як зробити укладку? На вологе волосся нанесіть мус, а після використовуйте плойку-конус невеликого діаметру. Накручуйте тільки «верхній» шар волосся (від вуха до верхівки).

Кому підійде найбільше? Стилісти називають цей варіант універсальним. Але, все ж, визнають, що краще за все зачіска такої довжини в поєднанні з динамічною укладкою підійде жінкам з обличчям типу «серце» або «трикутник».

Така зачіска - оптимальний варіант як для офісного стилю, так і для святкових міроприємств, наприклад коли ви зібрались на день народження, а ось тут http://krainau.com/pryvitannia-ukrainskoiu-movoiu/pryvitannia-z-dnem-narodzhennia.html, до речі, ви знайдете оригінальні привітання до цього урочитого міроприємства.


Подовжений і недбалий «боб»

Ідеальний варіант для тих, хто хоче зберегти довжину волосся, але при цьому не “закипіти” під літнім сонцем.

Як зробити укладку? Так само за допомогою мусу і плойки. Тільки на цей раз накручуйте пасма ширше для більших хвиль. Після дайте волоссю охолонути пару хвилин і нарочито недбало укладіть їх пальцями, як на фото. Пройдіться зверху флюїдом-блиском для голлівудського виду волосся.

Кому підійде? Всім, а особливо власницям апетитних круглих щічок. Адже така довжина дозволить візуально трохи подовжити обличчя і «вирівняти» підборіддя.


Об’ємна стрижка-піксі

Улюблена багатьма з середини двотисячних «піксі» тріумфально повертається! І не сама, а прихопивши з собою косу чілку.

Як зробити укладку? Не забувати гарненько розчесатися під час сушки феном.

Кому підійде? Всім, хто втомився возитися з довгим волоссям і хто хоче за один візит до перукаря зістригти п’ят років.


Ще коротше

Коротка пряма стрижка з боковим «зачесаним» проділом - новий вибір багатьох актрис і моделей. Просто, завжди елегантно і дуже стильно.

Як зробити укладку? Як ви вже здогадалися, без тонкого гребінця і гелю для волосся тут не обійтися. А головне правило тільки одне: не переборщіть з укладальним засобом.

Кому підійде? Така зачіска підкреслить витонченість дівчат з маленьким обличчям. А прямі від природи волосся обов’язкові, якщо не хочете витрачати по годині на укладку.


Довге волосся з легким «каскадом»

Ще більше жіночності, ще більше літа в образі, але й ще більше клопоту.

Як зробити укладку? Для розслабленого «пляжного» look-a навіть в поєднанні з офісним костюмом не обійтися без текстурного спрею з морською сіллю. Рясно розпиліть його на ще злегка вологе волосся і висушіть їх, використовуючи щітку з натуральною щетиною. Для ще більш відпускного ефекту окремі пасма накрутіть на плойку у випадковому порядку.

Кому підійде? Всім, хто прямо зараз мріє про літо. Але майте на увазі, що поєднання «каскад + довжина» вимагають гарної густоти волосся.