Два очевидних чинника, які штовхають на подружню зраду

Подружню зраду кожен розуміє по-своєму. Для когось це означає відвертий фізичний контакт, а комусь неприйнятний і безневинний флірт. Довгі роки психологи, вчені і просто мислячі люди шукають відповідь на питання, чому люблячі люди раптом "йдуть наліво".

У Гарвардському університеті теж задалися цим питанням і прийшли до наступного висновку: існує два фактори які впливають на подружню невірність. Про них поговоримо далі, а тим часом в інтернет-магазині sexmalina.com.ua ви зможете купити вибратор кролик, а також інші товари для дорослих від відомих вироюників, які гарантовано зроблять ваше інтимне життя набагато насиченішим, яскравішим. З такими чудовими аксесуарами ви на всі 100% відчуєте задоволення від сексу! 

Отож, у згадуваному дослідженні британських  брали участь дві групи. Піддослідним з першої групи вчені штучно навіяли, що вони красиві і чудово виглядають. Друга група отримала абсолютно протилежні установки, пише видання Marketium.

Потім всім випробовуваним показали фотографії не дуже красивих людей приблизно одного віку з ними і попросили їх оцінити. У групі “красенів” оцінки були вищі, і особливо високі ставили ті, у кого на даний момент не ладилося на особистому фронті. У тих, кому вселили думку про власну “некрасивість”, оцінки були значно нижче.

В результаті вчені з’ясували, що ті люди, яких вважали в випускних класах красивими, в наступні 10-20 років частіше розлучалися або зраджували своїм половинкам. Так що ключовим фактором зради стала саме фізична привабливість.

Другим фактором стала поточна задоволеність стосунками. Тому на сторону йдуть частіше ті, кому вдома погано або хто відчуває себе нелюбом і нещасним. Нічого нового, як бачите. Тому не потрібно собі брехати, що є якісь вищі важелі - все куди простіше. Там, де зберігають, плекають і вирощують любов і повагу один до одного, бажання змінювати немає.

Ну і, звичайно, вибираючи собі партнера, важливо дізнатися спочатку його внутрішній світ, його душу, а потім дивитися на зовнішність. Тому що ті відносини, де все спочатку було зав’язано на сексуальному потязі, приречені на провал. Краса - потрібна і приємна, але не повинна ставати на чільне місце.